Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Duo 2Cellos uresničila svoje sanje

15. 9. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
2cellos

2Cellos foto: Profimedia

Čelista 2Cellos se po štirih letih vračata v Maribor. Koncert v Šulićevem domačem mestu bosta izvedla tik pred izzidom albuma, s katerem je dvojica uresničila zadane cilje.

Luka Šulić in Stjepan Hauser bosta koncert v Mariboru odigrala tik pred izidom novega albuma Let There Be Cello, ki bo po napovedih izšel 19. oktobra. "Stalno sva govorila, da želiva podreti predsodke o čelu in meje med glasbenimi žanri. Ta album ponazarja prav to," pojasnjujeta violočelista, ki sta svetovno slavo dosegla leta 2011, ko sta na portalu YouTube pod imenom 2Cellos objavila priredbo skladbe Smooth Criminal Michaela Jacksona. Posnetek, ki je kmalu po objavi postal viralna poslastica, je glasbenikoma odprl pot do podpisa pogodbe z založbo Sony Records Masterworks, kasneje pa ju je na svojo svetovno turnejo, v okviru katere sta nastopila tudi v Ljubljani, povabil Elton John.

Nadarjena glasbenika bosta nocoj nastopila na prostem na Snežnem stadionu pod Pohorjem. Pričakuje se, da ju bo prišlo pod Pohorje poslušati več kot 10.000 ljudi, in pospešena prodaja vstopnic to že potrjuje. 

prejšnji članek
Največja rekreacija na prostem - brezplačno!
Zdravje
Največja rekreacija na prostem - brezplačno!
naslednji članek
Tako jih izbira Nina Donelli
Svet slavnih
Tako jih izbira Nina Donelli