901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'

24. 9. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Marko Potrč in Lili Žagar

Marko Potrč in Lili Žagar foto: Promocijski material

'Tudi meni to ni enostavno sprejeti,' pravi karizmatični voditelj Marko Potrč, ki se kar ne more posloviti od čudovitega poletja, ki ga je preživel v družbi svoje ljube družine.

Ko je Marko s pogledom ošinil prihajajočo vremensko napoved, ga je kot kaže nekoliko stisnilo v prsih. Nizke temperature nas bodo namreč prisilile, da se dokončno poslovimo od poletja, ki nas je s sočnimi žarki razvajalo vse do minulega petka. Da je temu tako, je zlasti težko Marku, ki poletje povezuje predvsem s časom, ko se lahko povsem posveti svoji družini.

''Adijo, poletje! Vem, težko je priznat. Ampak s temperaturami blizu 0 v prihajajočem tednu, lahko rečemo, da je res konec. Tudi meni to ni enostavno sprejet. Tak sem že star očitno, da mi je prav težko, ker je konec. Mogoče pa tudi zato, ker je bilo najboljše in najlepše do danes! Mala dva sta uživala na polno in midva z Lili skupaj z njima. Res sta že zrasla in zdaj je to ... no, pač luštno jih je gledat, ko jima poletje res nekaj pomeni. Ker smo skupaj. Ker je čas samo za nas. To imamo samo poleti. In to je največ. To je vse. Zato hvala, poletje,'' je svoje misli in občutke delil s prijatelji Marko.

prejšnji članek
Takole je Maja porabila denarno nagrado …
Svet slavnih
Takole je Maja porabila denarno nagrado …
naslednji članek
Se je na Popevki zgodila diskvalifikacija?
Svet slavnih
Se je na Popevki zgodila diskvalifikacija?