4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

horoskop ezoterika Svet24.si

Horoskop za petek, 14. decembra

angel Petisvet.si

Vaš smetnjak naj odnesejo angeli

Andrej Fištravec Svet24.si

Kam po izgubljenih županskih volitvah?

aneta in tia Svet24.si

Aneta se je ob bolnem otroku čisto zlomila

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

maruša33 Njena.si

V Baru odkrili podle igre in kraje

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'
| V. M.

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'

Marko Potrč in Lili Žagar, Profimedia

'Tudi meni to ni enostavno sprejeti,' pravi karizmatični voditelj Marko Potrč, ki se kar ne more posloviti od čudovitega poletja, ki ga je preživel v družbi svoje ljube družine.

Ko je Marko s pogledom ošinil prihajajočo vremensko napoved, ga je kot kaže nekoliko stisnilo v prsih. Nizke temperature nas bodo namreč prisilile, da se dokončno poslovimo od poletja, ki nas je s sočnimi žarki razvajalo vse do minulega petka. Da je temu tako, je zlasti težko Marku, ki poletje povezuje predvsem s časom, ko se lahko povsem posveti svoji družini.

''Adijo, poletje! Vem, težko je priznat. Ampak s temperaturami blizu 0 v prihajajočem tednu, lahko rečemo, da je res konec. Tudi meni to ni enostavno sprejet. Tak sem že star očitno, da mi je prav težko, ker je konec. Mogoče pa tudi zato, ker je bilo najboljše in najlepše do danes! Mala dva sta uživala na polno in midva z Lili skupaj z njima. Res sta že zrasla in zdaj je to ... no, pač luštno jih je gledat, ko jima poletje res nekaj pomeni. Ker smo skupaj. Ker je čas samo za nas. To imamo samo poleti. In to je največ. To je vse. Zato hvala, poletje,'' je svoje misli in občutke delil s prijatelji Marko.