jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'
| V. M.

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'

Marko Potrč in Lili Žagar, Promocijski material

'Tudi meni to ni enostavno sprejeti,' pravi karizmatični voditelj Marko Potrč, ki se kar ne more posloviti od čudovitega poletja, ki ga je preživel v družbi svoje ljube družine.

Ko je Marko s pogledom ošinil prihajajočo vremensko napoved, ga je kot kaže nekoliko stisnilo v prsih. Nizke temperature nas bodo namreč prisilile, da se dokončno poslovimo od poletja, ki nas je s sočnimi žarki razvajalo vse do minulega petka. Da je temu tako, je zlasti težko Marku, ki poletje povezuje predvsem s časom, ko se lahko povsem posveti svoji družini.

''Adijo, poletje! Vem, težko je priznat. Ampak s temperaturami blizu 0 v prihajajočem tednu, lahko rečemo, da je res konec. Tudi meni to ni enostavno sprejet. Tak sem že star očitno, da mi je prav težko, ker je konec. Mogoče pa tudi zato, ker je bilo najboljše in najlepše do danes! Mala dva sta uživala na polno in midva z Lili skupaj z njima. Res sta že zrasla in zdaj je to ... no, pač luštno jih je gledat, ko jima poletje res nekaj pomeni. Ker smo skupaj. Ker je čas samo za nas. To imamo samo poleti. In to je največ. To je vse. Zato hvala, poletje,'' je svoje misli in občutke delil s prijatelji Marko.