zala djuric Odkrito.si

Tanja Ribič o nesreči svoje hčere med hitenjem

Meghan Markle Svet24.si

22 članska ekipa za porod Meghan Markle je ...

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

3 - Elizabetha Svet24.si

Zapravljivke so tudi kraljice in princese

Bella Hadid Najstnica.si

Znana manekenka še vedno zanika lepotne popravke,...

Omar Naber Njena.si

Omar Naber poljubljal skrivnostno svetlolasko

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'
| V. M.

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'

Marko Potrč in Lili Žagar, Profimedia

'Tudi meni to ni enostavno sprejeti,' pravi karizmatični voditelj Marko Potrč, ki se kar ne more posloviti od čudovitega poletja, ki ga je preživel v družbi svoje ljube družine.

Ko je Marko s pogledom ošinil prihajajočo vremensko napoved, ga je kot kaže nekoliko stisnilo v prsih. Nizke temperature nas bodo namreč prisilile, da se dokončno poslovimo od poletja, ki nas je s sočnimi žarki razvajalo vse do minulega petka. Da je temu tako, je zlasti težko Marku, ki poletje povezuje predvsem s časom, ko se lahko povsem posveti svoji družini.

''Adijo, poletje! Vem, težko je priznat. Ampak s temperaturami blizu 0 v prihajajočem tednu, lahko rečemo, da je res konec. Tudi meni to ni enostavno sprejet. Tak sem že star očitno, da mi je prav težko, ker je konec. Mogoče pa tudi zato, ker je bilo najboljše in najlepše do danes! Mala dva sta uživala na polno in midva z Lili skupaj z njima. Res sta že zrasla in zdaj je to ... no, pač luštno jih je gledat, ko jima poletje res nekaj pomeni. Ker smo skupaj. Ker je čas samo za nas. To imamo samo poleti. In to je največ. To je vse. Zato hvala, poletje,'' je svoje misli in občutke delil s prijatelji Marko.