Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takole je Maja porabila denarno nagrado …

24. 9. 2018; 09.00
Avtor: Vesna Meško
loser kamnolom

Izziv v kamnolomu foto: Planet TV

V drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija se je pred meseci odvil izziv v kamnolomu, kjer si je Maja Begovič priborila denarno nagrado. In kaj je slednja storila s prisluženimi evri? Pravijo, da obljuba dela dolg in tega se je držala tudi Maja.

Se spomnite težkega izziva v drugi sezoni šova The biggest Loser Slovenija, ko so tekmovalci v pesku iskali zlate palice? Tedaj je zmago slavila rdeča ekipa, ki je našla več zlatih tablic. Maja Begovič, ki jih je izkopala največ, si je prislužila še tisoč evrov nagrade. In kako je tekmovalka porabila osvojene evre? Maja je slednje pridno hranila vse do minulega vikenda, ko je izpolnila dano obljubo …

''Že v oddaji sem obljubila, da bom prisluženo nagrado porabila za piknik in da bodo povabljeni vsi. Obljubo sem držala in priredili smo si super sproščeno zabavo na kateri ni manjkalo dobre volje in dobre glasbe,'' nam je zaupala Maja in pojasnila, da so se na pikniku združili tekmovalci obeh sezon priljubljenega šova.

Družba se je zabavala pri Simonu Kosu, ki mu gre po Majinih besedah tudi največja zahvala, saj je prispeval svoj piknik prostor in vse skupaj tudi organiziral. ''Da pa resnično ni nič manjkalo, so poskrbeli tudi ostali tekmovalci, ki so prispevali hrano in pijačo. Postali smo res prijatelji in komaj že čakamo,da se spet kje skupaj poveselimo,'' je še za konec povedala Maja.

prejšnji članek
Velik preobrat na Slovenski popevki!
Svet slavnih
Velik preobrat na Slovenski popevki!
naslednji članek
Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'
Svet slavnih
Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'