nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Will Smith z adrenalinskim podvigom obeležil 50. rojstni dan

25. 9. 2018; 05.00
Avtor: V. M.
will smith national geographic

Will Smith foto: National Geographic

Zdi se neverjetno, a je povsem res. Will Smith šteje že pol stoletja! Slednje se zdi neverjetno tudi njemu, da bi dokazal, kako mladostno se še vedno počuti, pa namerava z bungee jumpingom skočiti iz helikopterja. Lokacija? Veliki kanjon.

Will Smith. Le kdo ga ne pozna? Zvezdnik danes velja za enega najbolj priljubljenih ameriških igralcev.V poznih 80. letih je zaslovel kot raper The Fresh Prince, med zvezde pa ga je nekaj let kasneje izstrelila legendarna humoristična serija Princ z Bel Aira. Poznan je tudi po vlogah v filmih Možje v črnem, Ali, Zimska pripoved in drugih. Will ima v zbirki ima poleg štirih grammyjev še številne video glasbene nagrade MTV, za svoje filmske dosežke pa je bil petkrat nominiran za zlati globus in dvakrat za oskarja.

Govorilo se je, da naj bi Smith v enem od naslednjih filmov upodobil Baracka Obamo, prvega temnopoltega ameriškega predsednika. Smitha naj bi si v tej vlogi želel tudi Obama. Le nekaj dni pred 50. rojstnim dnevom pa je glasbenik in igralec preizkusil tudi v stand-up komediji.

Za svoj rojstni dan si je Smith zamislil prav poseben adrenalinski podvig. Pol stoletja star igralec namreč že nekaj časa vadi bungee jumping skoke. Slednjega bo izvedel tudi danes, vse z namenom, da se pripravi na veliki skok v sloviti Veliki kanjon, ki ga boste lahko v živo spremljali na spodnji povezavi ...

prejšnji članek
Cosby zaradi duševne motnje neobvladljivo napada ženske
Svet slavnih
Cosby zaradi duševne motnje neobvladljivo napada ženske
naslednji članek
Skrivnost izklesane zadnjice!
Svet slavnih
Skrivnost izklesane zadnjice!