nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Turbulentni zakon Ane Dolinar

29. 9. 2018; 10.00
Avtor: A. C. / ZVEZDE
dolinar ana vesna pernarcic

Ana Dolinar foto: Mediaspeed

Igralka Ana Dolinar je ženska, ki priteguje pozornost ne samo zaradi lepote, igralskega talenta in ambicioznosti, temveč tudi zaradi stvari, ki se ji dogajajo v življenju. Najprej nas je zanimalo njeno ljubezensko življenje, nato odnos z mamo Bernardo Oman in očetom Janezom Dolinarjem, medijsko zelo izpostavljenima osebama.

Ana Dolinar je bila veliko simpatij in sočutja deležna pred petimi leti, ko so ji morali zaradi zapletov v petem mesecu prekiniti nosečnost. Slednje jo je povsem strlo. V uteho ji je bila takrat leto in pol stara hči Ronja. Ana je bila močna in si je do vnovičnega materinstva pomagala s posvojitvijo ljubke deklice Nane, po katero je šla z vso družino v Gano.

Vendar njenega življenjskega tobogana še ni bilo konec. Kot da bi se znašla na vlakcu v zabaviščnem parku, je bil divji njen odnos z možem Sebastijanom. A sta ugotovila, da ne moreta drug brez drugega, in so se strasti v njuni zvezi nekoliko umirile.

Letošnje poletne počitnice je družina preživela malo na Silbi, ki je igralcem tako ljuba, malo pa v Grčiji, ki je igralka ne bo nikoli pozabila. Pravi, da so robinzonske počitnice zakon in da njeni hčerki uživata tudi brez elektrike, računalnika, telefona in televizije.

Zdaj so končno klasična družina staršev z umetniškimi poklici: medtem ko sta deklici v šoli, jima na pomoč priskočijo stari starši. Predvsem Bernardo velikokrat videvajo po Ljubljani, kako hiti po vnukinji. Ana in Sebastijan se trudita čare gledališča približati svojima hčerkama – z veseljem ju peljeta v gledališče. Na otroške predstave seveda.

Nana Horvat, Ana Dolinar Horvat, Ronja Horvat

Nana Horvat, Ana Dolinar Horvat, Ronja Horvat foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Je v Helenino življenje stopil moški?
Svet slavnih
Je v Helenino življenje stopil moški?
naslednji članek
Resnica o tem, zakaj je Jan samski
Svet slavnih
Resnica o tem, zakaj je Jan samski