nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je v Helenino življenje stopil moški?

29. 9. 2018; 11.00
Avtor: C. L. , Zvezde
HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit)

Helena Blagne foto: RAAY PRODUCTION

Helena Blagne je presenetila z elegantno in vitko podobo, opaziti pa je tudi, da prav lepo žari. Kot pojasnjuje, se je vzela v roke. Zakaj take spremembe, ne vemo. Obstaja morda kakšen poseben razlog?

Helena Blagne pred dnevi ni izdala le nove pesmi, presenetila je tudi z videzom. Videti je odlično in verjetno ne bo nič narobe, če zapišemo, da žari. Le kaj se z njo dogaja?

»Odločila sem se, da naredim nekaj zase. Najprej sem poskrbela za urejeno prebavo, s čimer sem imela veliko težav. Zdaj pazim, da pojem veliko balastnih snovi, sadja in zelenjave, po šesti uri zvečer pa ne jem več. To je, priznam, najhuje. Ko nastopam, namreč organizatorji v zaodrju pripravljajo pogostitve, kar je seveda zelo mikavno, zato moram kar mimo, da se ne pregrešim.« Kaj pa telovadba? »Tudi na tem področju sem se poboljšala. Veliko se gibam in telovadim, najpomembnejše pa je, da se počutim odlično.« Zakaj take spremembe, ne vemo. Se pa sprašujemo, ali se je pojavil moški, ki je narisal Heleni nasmešek na obraz in zato tako žari?

prejšnji članek
Slovenska igralka na invalidskem vozičku
Svet slavnih
Slovenska igralka na invalidskem vozičku
naslednji članek
Turbulentni zakon Ane Dolinar
Svet slavnih
Turbulentni zakon Ane Dolinar