gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira zapustila fanta

26. 9. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
indira ekić - tvoja video

Indira v video zgodbi Tvoja foto: Promo foto - Tvoja

Brez skrbi, ne svojega dragega Matica. Indira je fanta zapustila v glasbeni video zgodbi, tekom katere je upodobila košček svoje grenke preteklosti. 'Nisem tvoja,' poje Eva Boto. Prisluhnite ji.

Indira Ekić z dvignjeno glavo in širokim nasmehom na obrazu niza nove korake v svojem življenju. Tokrat se je preizkusila v vlogi glavne igralke, skupaj s še dvema lepoticama je namreč nastopila v videospotu prve avtorske pesmi nadarjene pevke Eve Boto, kjer so upodobile zgodbe treh deklet, ki so jih prizadeli srčni izbranci.

Indirina upodobitev je v spotu še posebej prepričljiva, saj je zaigrala čustva in zgodbo ženske, kakršna je bila, preden je pred enim letom stopila v šov The Biggest Loser Slovenija. Da se v videospotu zagotovo vidi tudi svetlolaskin nekdanji partner, pa je nemudoma ugotovila tudi Indirina spletna prijateljica, ki je pod objavo podala svoje opažanje in pripomnila, da se mu sedaj zagotovo kolca, ker je izgubil takšno 'mačko'.

Eva Boto foto: Promo foto

Eva navdušila z resnično zgodbo, v kateri se najde mnogo žensk

Evina prva avtorska pesem in videospot sta prejela izjemen odziv poslušalcev. Slednjega je pevka kakopak zelo vesela, ob čemer se sodelujočim iz srca zahvaljuje, zlasti pa je hvaležna, ker so verjeli vanjo in v njeno zgodbo.

''Zgodba govori o ženski, ki se je znašla v toksični zvezi, polni nezdravih odnosov, a kljub vsemu vztraja, saj v njej ostaja upanje. Bistvo vsega tega pa je, da najde svojo moč in gre stran od tega, se osvobodi in zaživi, kot si tudi sama zasluži. Čisto vsak si zasluži biti ljubljen in spoštovan. Biti SREČEN. Čeprav ima pesem ljubezenske note, je pesem namenjena vsem, saj se jo da prenesti v čisto vsako življenjsko situacijo, pa naj bo to v ljubezni, službi ali kje drugje,'' je ob spletni premieri pojasnila Eva.

Pa poglejmo videospot in prisluhnimo Evi …

prejšnji članek
Jasmina pretepla Laro in zapustila šov!
Svet slavnih
Jasmina pretepla Laro in zapustila šov!
naslednji članek
CIDER: Nepogrešljiva družba na osvežilni zabavi
Kulinarika
CIDER: Nepogrešljiva družba na osvežilni zabavi