781-4-luka zlatko zahovic dw Odkrito.si

Zlatko Zahović bo kmalu pestoval!

iss sojuz preiskava Svet24.si

Osem ur sta "vbadala in sekala" po vesoljski ...

angel Petisvet.si

Smetnjak, ki ga prinesejo angeli

Andrej Fištravec Svet24.si

Kam po izgubljenih županskih volitvah?

lažna harry in meghan 3 Svet24.si

Po Londonu Meghan in Harry osvojila še Berlin

Tadej Pišek (Rok Slak), Lara Komar (Irena Slak) in Domen Valič (Marko Sotlar) Njena.si

Uradno: Snemanje 4. sezone Reke ljubezni je v ...

nik triler 2 Njena.si

Druga plat zgodbe: Nik do finala z domiselno ...

Jasmina pretepla Laro in zapustila šov!
| V. M.

Jasmina pretepla Laro in zapustila šov!

Pretep, Planet TV

Bar med gledalci še vedno buri duhove. Tokrat so precej glasno odjeknile govorice, da je Jasmina zapustila šov. Kaj se zgodilo? Pretep, poškodba, bolnica in vrnitev v objem domačih.

Huh, sliši se sila pestro, kajne? Skoraj kot kakšna napeta nadaljevanka? Čeprav se tudi zgodba šova odvija po načrtovanem scenariju, pa so produkciji kot kaže dogodki ponovno ušli iz vajeti. Gledalci in znanci Barovcev namreč trdijo, da želi produkcija zamolčati tudi tokratni incident, zaradi katerega je šov zapustila Jasmina.

In kaj se govori? Da je Jasmina pretepla Laro in si pri tem poškodovala prst, ki so ji ga oskrbeli v ljubljanskem kliničnem centru. Zakaj je po oskrbi zapustila šov, sicer ni znano, je pa Jasmina zagotovo že v domačem Mariboru, saj je slednje obeležila z video utrinkom v Instagram zgodbi, kjer je s prijatelji podelila tudi fotografijo poškodovane noge.

Foto: Planet TV - Jasmina

Nekaj se je torej zagotovo zgodilo, zgodba pa nemara ni prijetna, saj jo je skušal prikriti tudi manager Emi. Ko ga je Erik povprašal, če je Jasmina v bolnici, je namreč nemudoma preusmeril pogovor in mu odrezavo naročil naj dela koktajle.

Kakšno pa je pojasnilo ustvarjalcev šova?

''Po krasnem izletu, ki ga je zmagovalna ekipa črnih dobila zaradi boljšega zaslužka v preteklem tednu in na katerem so se ji lahko pridružili tudi poraženci, se je zvečer vse obrnilo v  nepričakovano smer. V stanovanju je namreč izbruhnil prepir, končalo pa se je celo s pestmi. Jabolko spora med tekmovalci je bila Lara, na katero je najprej kričala Sara. Ta je prvič, odkar je v šovu, povsem izgubila živce, kričala in zajokala, potem pa je zaradi Lare povsem izgubila živce še Jasmina. Celo tako zelo, da je z 21-letno Ljubljančanko fizično obračunala.''

Foto: Instagram: Jasmina - Poškodba?

Foto: Instagram: Jasmina - Jasmina je kot kaže že doma.