franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Emi Nikočević: Premalo spanca je terjalo svoj davek

9. 10. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
Emi Nikočević - tek

Emi Nikočević foto: Osebni arhiv

Menedžer Bara poleg vodenja najboljšega bara na Planetu redno tudi trenira in se posveča tekaškim podvigom. Nič drugače ni bilo niti pretekli vikend, je pa za portal www.njena.si priznal, da se je med tekom opazilo pomanjkanje spanca.

Emi se je namreč udeležil maratona Budimpešti, ki ga je tudi uspešno pretekel. "V Budimpešti mi je šlo zelo dobro. Na 35. kilometru se mi je začelo vrteti. Trmasto sem nadaljeval, a sem pri 36. kilometru skoraj zgubil zavest. Do cilja sem imel težave z dihanjem. Šele na 41. kilometru sem prišel k sebi in pospešil do konca," nam je zaupal Barovec in k temu dodal, da je premalo spanca terjalo svoj davek. 

Seveda nas je zanimalo, kako kombinira fizično in psihično naporne treninge ter vodenje Bara. "Zaradi Bara zelo težko usklajujem maratone in treninge. Bovec, Göteborg, Valencio in Istanbul bom izpustil. Časa za teči imam zelo malo, ko ga imam izkoristim moment. S tem mesecom bova s trenerjem Damjanom Frasom uskladila treninge, tako da bom maksimalno na dane razmere pripravljen na Ljubljanski maraton. Odtekel bom 42 kilometrov. Pred maratonom bom odtekel še polovičko v Zagrebu," nam je še zaupal Emi ter naš pogovor zaključil z mislijo, da je bil maraton v Budimpešti eden izmed najlepših. "Veliko vzponov, ampak organizacija in prostovoljci so bili bomba."

Emi Nikočević V družbi Urške Posega

Emi Nikočević V družbi Urške Posega foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
4 namigi za organizacijo odličnega piknika
Kulinarika
4 namigi za organizacijo odličnega piknika
naslednji članek
Jan Plestenjak odkrito o vseh ženskah
Svet slavnih
Jan Plestenjak odkrito o vseh ženskah