mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen v hudih skrbeh za ljubo psičko

16. 10. 2018; 10.00
Avtor: Vesna Meško
klemen2

Klemen in njegova Chily foto: Osebni arhiv

Priljubljeni voditelj Klemen Bunderla je v skrbeh za svojo psičko. Veterinar je namreč odkril, da njegova kosmatinka potrebuje operacijo.

Začetek tedna Klemnu ni prinesel najboljših novic. Voditelj je psičko Chily odpeljal k veterinarju, ker ga je skrbela bulica, ki se je opazno večala. No, izkazalo se je, da slednja ni nevarna, mu je pa veterinar ob enem postregel z novico, zaradi katere si bo v naslednjih dneh pošteno belil lase.

Ne le Klemen, tudi Chily rada naredi kakšen selfie. foto: Osebni arhiv

''Našli so bulico pri sesku, ki zna biti nevarna in bi jo bilo potrebno odstraniti. Zdaj se moram odločiti, ali dam Chily pod nož ali ne. Ker ni sterilizirana, ji bo potrebno odstraniti kompletna rodila, kar pomeni, da bi bila pod velikim stresom. Operacija bi trajala dobre štiri ure, bi se pa izognili nadaljnjim komplikacijam zaradi hormonov,'' nam je pojasnil Klemen in priznal, da je glede te odločitve precej neodločen.

''Čeprav bova verjetno šla na poseg, saj je stara že sedem let in ni pametno odlašati. Tako da bova letošnjo pozno jesen očitno oba na operacijski. Poznate kako fajn negovalko?'' se smeji Klemen, čeprav mu nemara ni ravno do hihitanja, saj ga čaka sanacija zlomljene stopalnice.

Ko smo videli, da sta bila s psičko pri veterinarju, smo ga pocukali za rokav in povprašali, kako je z njegovo kosmatinko.

Ko smo videli, da sta bila s psičko pri veterinarju, smo ga pocukali za rokav in povprašali, kako je z njegovo kosmatinko. foto: Instagram: Klemen Bunderla

prejšnji članek
Ajvarjeva rulada
Kulinarika
Ajvarjeva rulada
naslednji članek
Obraz POP TV prihaja v Slovenijo na počitnice!
Svet slavnih
Obraz POP TV prihaja v Slovenijo na počitnice!
#obraziavenija
obraziavenija