NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

The Biggest Loser: Takšen je Rok 4 mesece po finalu
| K.M.

The Biggest Loser: Takšen je Rok 4 mesece po finalu

Rok Damiš, PLANET TV

Rok Damiš se je gledalcem prikupil v drugi sezoni šova o hujšanju. Mu je v zadnjih mesecih uspelo vzdrževati nižjo težo?

Rok je na svojem družbenem omrežju objavil fotokolaž narejen iz fotografij, ki so nastale na začetku preoblikovanja telesa in spremembe življenjskega sloga in tistih, ki so nastale pred dnevi. Razlika je več kot očitna. Rok tudi več mesecev po koncu šova še vedno vztraja v bolj zdravih potezah, kar se hitro opazi. 

"Najprej se opravičujem za ozadje vendar točno na tem mestu je nastala moja prva slika za The biggest loser Slovenija. No, ker razmetavam po omari sem naletel na OPOMIN! Kavbojke, ki sem jih imel oblečene na dan odhoda v ŠOV ... Kaj več o tem pa naslednjič ... Samo to lahko rečem HVALA Planet Tv-ju in vsem v oddaji za to brco v RIT! Še posebej pa Jan Kovačič, Nataša Gorenc, Marko Potrč ker ste nas prenašali in spodbujali," je zapisal Rok. Na fotodokazu je dobro videti, kako zelo se je Rok vizualno spremenil, kot dokaz pa so tudi hlače, saj je še pred meseci nosil številko 50, zdaj pa blesti v številki 36.