klara druzina 1 Odkrito.si

Udeleženko šova Zvezde plešejo skoraj kap, ko ...

severina Svet24.si

Severina propada? Odpušča sodelavce, naganja ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

zemljaric-bobo_14.07.13 Svet24.si

Zemljarič spet aktiviral vročo linijo do UKC?

rože, cvetje, sveče, simbolična Svet24.si

Mati ni vedela, da je njenega sina zabodla ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

tina gorenjak Njena.si

Tina Gorenjak povsem obupana

The Biggest Loser: Takšen je Rok 4 mesece po finalu
| K.M.

The Biggest Loser: Takšen je Rok 4 mesece po finalu

Rok Damiš, PLANET TV

Rok Damiš se je gledalcem prikupil v drugi sezoni šova o hujšanju. Mu je v zadnjih mesecih uspelo vzdrževati nižjo težo?

Rok je na svojem družbenem omrežju objavil fotokolaž narejen iz fotografij, ki so nastale na začetku preoblikovanja telesa in spremembe življenjskega sloga in tistih, ki so nastale pred dnevi. Razlika je več kot očitna. Rok tudi več mesecev po koncu šova še vedno vztraja v bolj zdravih potezah, kar se hitro opazi. 

"Najprej se opravičujem za ozadje vendar točno na tem mestu je nastala moja prva slika za The biggest loser Slovenija. No, ker razmetavam po omari sem naletel na OPOMIN! Kavbojke, ki sem jih imel oblečene na dan odhoda v ŠOV ... Kaj več o tem pa naslednjič ... Samo to lahko rečem HVALA Planet Tv-ju in vsem v oddaji za to brco v RIT! Še posebej pa Jan Kovačič, Nataša Gorenc, Marko Potrč ker ste nas prenašali in spodbujali," je zapisal Rok. Na fotodokazu je dobro videti, kako zelo se je Rok vizualno spremenil, kot dokaz pa so tudi hlače, saj je še pred meseci nosil številko 50, zdaj pa blesti v številki 36.