Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka priznala: Invalid sem

22. 10. 2018; 07.00
Avtor: A.K.
Selma Blair

Igralka je izvedela, da trpi za multiplo sklerozo. foto: Profimedia

Selma Blair je dejala, da ji zdravje ni naklonjeno.

Ameriška igralka Selma Blair je nedavno razkrila, da boleha za multiplo sklerozo, ki so ji jo zdravniki diagnosticirali avgusta letos. »Invalid sem. Velikokrat padem. Stvari mi padajo iz rok. Spomin je meglen, težave imam tudi pri gibanju. Imam multiplo sklerozo,« je priznala igralka. Bolezen je diagnosticiral nevrolog Jason Berkley, brat slavne igralke Elizabeth Berkley. »Že leta imam simptome, ampak nisem si mislila, da bi to lahko bilo to, vse dokler nisem padla pred prijateljem, ki me je nagnal k zdravniku. Mislila sem, da gre za kak ukleščen živec, v resnici pa za to boleznijo trpim že najmanj 15 let,« je dodala in potožila o hudih bolečinah v vratu.

Kostumografinja Alisa Swanson, ki je oblikovala oblačila, ki jih bo Selma nosila v seriji Another Life, jo oblači, ji zapenja gumbe in ji ponudi oporo, kadar jo potrebuje, jo je pohvalila zvezdnica.

Potožila je še o zaspanosti: »Vedno se mi spi, to je eden izmed simptomov. Želim spati, ampak ne grem spat, ker želim imeti polno življenje. Želim se igrati s svojim sinom. Želim se sprehajati po ulicah in jahati konja.«

Multipla skleroza je kronična vnetna bolezen centralnega živčnega sistema, ki se pojavlja med 18. in 50. letom starosti.

prejšnji članek
Tara Zupančič se je popolnoma predala zabavi
Svet slavnih
Tara Zupančič se je popolnoma predala zabavi
naslednji članek
Zakaj je Lara ujezila Zdenko?
Resničnostni šovi
Zakaj je Lara ujezila Zdenko?