Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni želela, da to pride na dan takoj!

sneg Svet24.si

Sneg v Sloveniji: zapadlo ga bo do 25 centimetrov

Sambuca Svet24.si

V tem obalnem mestu stanovanja in hiše za en evro

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

anela sabanagic 4 Njena.si

Ladova izbranka je le 5 mesecev po porodu videti ...

Tara Zupančič se je popolnoma predala zabavi
| K.M.

Tara Zupančič se je popolnoma predala zabavi

Tara Zupančič in Jan Bučar, Promocijski material

Tomija tokrat ni bili zraven!

Najljubši Irec je v petek zvečer vnovič poskrbel za nepozaben žur, ki se je po napornem tednu še kako prilegel. »Why? Taste, that's why!« je bilo geslo, ki nas je prepričalo in prepustili smo se odličnemu okusu legendarnega irskega viskija. Zabave se je udeležila tudi Tara Zupančič, ki se je tokrat zabavala brez Tomija, ki pa ga je naslednji dan 'spravila' na koncert svojega bivšega Jana Plestenjaka

Tara v objemu Tomija na koncertu bivšega fanta.

Foto: Promocijski material - Tara zupančič

"Pridi zaradi žura, ostani zaradi okusa," so bile besede, s katerimi nas je ponosni Irec vabil na nov vrtiljak zabave in niso bile zaman. Že veliko zanimanje pred samim dogodkom je obetalo žur, na katerem ni manjkalo odlične hrane in vrhunske pijače. Sloviti irski viski Jameson se je spet predstavil v vsem svojem okusu, ki je božal naše brbončice. Nežen okus, rezultat sicer neznačilne trojne destilacije v bakrenih kotlih, je znova navduševal poznavalce in tiste malo manj vešče. Ponosni Irec nam je ob tej priložnosti predstavil tudi svoje korenine, gostje pa so lahko pobliže spoznali zgodovinsko ozadje in zgodbo, ki se je pričela pisati že daljnega leta 1780.

Foto: Promocijski material - Erazem B. Pintar, Miki Vlahkovič in žena Petra

Gostje so lahko ob tej priložnosti poskusili tudi različico Jameson Black Barrel, dogajanje pa je z živahnimi ritmi pospremila še glasba. Zabave željne obiskovalce je zabavala skupina Proper band z Luko Seškom na čelu, vse do zgodnjih jutranjih ur pa smo se zibali v ritmih glasbe izpod mešalke DJ Kleena.

Foto: Promocijski material - Špela Jereb

S kozarčkom viskija v roki smo ujeli tudi številne znane Slovence: Taro Zupančič, Reneja Mlekuža, Omarja Nabra, Jana Bučarja, Mikija Vlahoviča, Pio Pustovrh, Gorko Berden, Špelo Jereb, Erazma B. Pintarja, Danico Lovenjak in mnoge druge. 

Več fotoutrinkov pa v spodnji galeriji: