NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Tara Zupančič se je popolnoma predala zabavi
| K.M.

Tara Zupančič se je popolnoma predala zabavi

Tara Zupančič in Jan Bučar, Promocijski material

Tomija tokrat ni bili zraven!

Najljubši Irec je v petek zvečer vnovič poskrbel za nepozaben žur, ki se je po napornem tednu še kako prilegel. »Why? Taste, that's why!« je bilo geslo, ki nas je prepričalo in prepustili smo se odličnemu okusu legendarnega irskega viskija. Zabave se je udeležila tudi Tara Zupančič, ki se je tokrat zabavala brez Tomija, ki pa ga je naslednji dan 'spravila' na koncert svojega bivšega Jana Plestenjaka

Tara v objemu Tomija na koncertu bivšega fanta.

Foto: Promocijski material - Tara zupančič

"Pridi zaradi žura, ostani zaradi okusa," so bile besede, s katerimi nas je ponosni Irec vabil na nov vrtiljak zabave in niso bile zaman. Že veliko zanimanje pred samim dogodkom je obetalo žur, na katerem ni manjkalo odlične hrane in vrhunske pijače. Sloviti irski viski Jameson se je spet predstavil v vsem svojem okusu, ki je božal naše brbončice. Nežen okus, rezultat sicer neznačilne trojne destilacije v bakrenih kotlih, je znova navduševal poznavalce in tiste malo manj vešče. Ponosni Irec nam je ob tej priložnosti predstavil tudi svoje korenine, gostje pa so lahko pobliže spoznali zgodovinsko ozadje in zgodbo, ki se je pričela pisati že daljnega leta 1780.

Foto: Promocijski material - Erazem B. Pintar, Miki Vlahkovič in žena Petra

Gostje so lahko ob tej priložnosti poskusili tudi različico Jameson Black Barrel, dogajanje pa je z živahnimi ritmi pospremila še glasba. Zabave željne obiskovalce je zabavala skupina Proper band z Luko Seškom na čelu, vse do zgodnjih jutranjih ur pa smo se zibali v ritmih glasbe izpod mešalke DJ Kleena.

Foto: Promocijski material - Špela Jereb

S kozarčkom viskija v roki smo ujeli tudi številne znane Slovence: Taro Zupančič, Reneja Mlekuža, Omarja Nabra, Jana Bučarja, Mikija Vlahoviča, Pio Pustovrh, Gorko Berden, Špelo Jereb, Erazma B. Pintarja, Danico Lovenjak in mnoge druge. 

Več fotoutrinkov pa v spodnji galeriji: