mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Komičarka s kraljevo parodijo sporočila, da je noseča

23. 10. 2018; 08.30
Avtor: V. M.
Amy Schumer

Amy Schumer foto: Profimedia

Ameriška komičarka in igralka Amy Schumer je v veselem pričakovanju. Novico je za oboževalce komično obarvala, pri čemer ji je bila v navdih vojvodinja Meghan.

Amy še zdaleč ni zabava zgolj na odru in filmskem platnu. Tudi v zasebnem življenju namreč poskrbi, da njeni bližnji nenehno razgibavajo trebušne mišice. In ker smo pri trebuščku, slednji raste tudi navihani Amy, a tokrat ne zaradi tega, ker bi preveč uživala v obilnih večerjah, ki jih zanjo pripravlja soprog in kuharski mojster Chris Fischer.

Šaljiva svetlolaska je namreč v veselem pričakovanju. Je pa res, da je tudi za njen nosečniški trebušček kriv Chris, Amy se je namreč pošalila, da sta skoraj povsem prepričana, da je on oče. In kako sta sporočila veselo novico? Na svojevrsten način, kajpada.

Zvezdnica je na družabnem omrežju objavila obdelano fotografijo princa Harryja in Meghan, pri čemer je glavi kraljevega para nadomestila s svojim in moževim obrazom. Parodijo so oboževalci sprejeli z navdušenjem, ena izmed oboževalk pa je Amy razveselila tudi s komplimentom, da svet zagotovo potrebuje več takšnih oseb kot je ona.

prejšnji članek
BAR: V lase sta si skočila tudi Sandi in Katarina
Svet slavnih
BAR: V lase sta si skočila tudi Sandi in Katarina
naslednji članek
Reka ljubezni: Se bo Sara vrnila?
Svet slavnih
Reka ljubezni: Se bo Sara vrnila?
#obraziavenija
obraziavenija