petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rosie O'Donnell zaročena s 33-letno lepotico!

24. 10. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
rosie

Rosie O'Donnell foto: Profimedia

Igralka je razkrila, kdo je ženska, ki ji je ukradla srce.

Minilo bo eno leto, odkar je igralka in voditeljica Rosie O'Donnell javnosti zaupala, da je po težki ločitvi znova srečno zaljubljena. Nekaj mesecev kasneje sta se z njeno novo ljubeznijo tudi zaročili, a sta vest zadržali zase.

Rosie se je sedaj odločila, da je dovolj skrivanja ter tekom pogovorne oddaje razkrila, da je zaročena, ob tem pa pojasnila, kdo je skrivnostna ženska, za katero ji bije srce.

''Ona je čudovita ženska. Njeno ime je Elisabeth Rooney, dela kot policistka v Worcestru,'' je povedala Rosie in nadaljevala, da sta se spoznali na neki dobrodelni prireditvi, kjer je strmela vanjo, ker je bila prepričana da je Pink. ''Takrat je imela kratke lase, čisto ji je bila podobna. Spraševala sem se, kaj se dogaja, kdo je povabil Pink?!''

Kdo bi si mislil, a ravno igralkino čudaško opazovanje kratkolase lepotice je bilo krivo, da je slednja pristopila do nje in ji namenila par besed. Sicer jo je zbodla z vprašanjem ali je strmela vanjo, pa vendarle ... ''Tako se je začela najina zgodba,'' se je pomirjeno nasmehnila Rosie.

prejšnji članek
Prevzel je priimek mrtve matere
Svet slavnih
Prevzel je priimek mrtve matere
naslednji članek
Lahko verjamete, da ima ta pesem že 20 let?
Svet slavnih
Lahko verjamete, da ima ta pesem že 20 let?