nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Koga ljubi lepotec iz telenovele Dedinja Vendavala

31. 10. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
Telenovele Livia Brito in Jose Ron

Livia Brito in Jose Ron foto: Profimedia

Mehiški igralec José Ron je zelo priljubljen med ženskim občinstvom, a svoje zasebno življenje pred javnostjo več kot uspešno skriva. Veliko je bilo govoric – kdo pa je njegova resnična ljubezen?

Z igralko Silvio Navarro sta svojo ljubezen izživela v telenoveli Ko se zaljubim, kjer nista skrivala medsebojne naklonjenosti. Ravno »kemija« pred kamerami je bila kriva za številne govorice o njunem razmerju, ki so se pojavile leta 2010. O njej je Jose povedal: »Je oseba, ki bi jo rad imel za vedno v svojem življenju, je velik človek in neverjetna ženska ter prijateljica. Obožujem jo in vedno bi rad bil ob njej.« Prav ta izjava je, čeprav je o igralki govoril kot o prijateljici, sprožila številna namigovanja o razmerju, ki sta ga takrat v javnosti večkrat zanikala oba igralca.

Silvia Navarro foto: Profimedia

Med snemanjem telenovele Dedinja Vendavala se je močno povezal s svojo soigralko in glavno igralko Ariadne Díaz, s katero sta bila v razmerju med letoma 2012 in 2014. Po zelo razburkanem odnosu je konec na družbenih omrežjih potrdil igralec, ki je razkril, da je zaradi nastalega položaja zelo prizadet. Čeprav sta delovala zelo zaljubljeno, sta razmerje večkrat prekinila, leta 2014 pa sta se dokončno razšla, saj je Ariadne začela razmerje s svojim zdajšnjim zaročencem.

Ariadne Díaz foto: Profimedia

José je nadaljeval v svojem slogu in se med snemanjem telenovele Italijanska nevesta navezal na soigralko in nekdanjo manekenko Livio Brito. Igralca sta s številnimi nežnostmi v javnosti večkrat pokazala, da sta si zelo naklonjena, skupaj sta si privoščila celo dopust in fotografije drug drugega večkrat objavljala na družbenih omrežjih. Vseeno pa je njuno razmerje trajalo le nekaj mesecev.

Igralec je uteho našel v igralki in pevki Irán Castillo. Po koncu razmerja so se pojavile številne govorice, da se je razmerje končalo zaradi varanja in drugega dekleta, kar je José odločno zanikal. »Nič se ni zgodilo, takšno je pač življenje in nekatere stvari se pač končajo. Je odlična ženska in zelo sem hvaležen, da sem jo spoznal in me je spremljala del življenja. Obožujem jo, vedno jo bom in vedno ji bom želel le najboljše,« je po koncu razmerja povedal igralec.

V zadnjem uradno znanem razmerju je bil igralec z igralko in manekenko Danielo Álvarez, s katero sta se uradno razšla konec leta 2017. Konec je José razkril na svojem kanalu YouTube. »Nisva več par, a sem zelo srečen zaradi vsega, kar sva doživela, hkrati pa sem zelo hvaležen njej. Vedno ji želim le najboljše, kar Dani ve. Ve, da je bila zame zelo posebna oseba, a življenje gre naprej.«

Okoli ljubezenskega življenja igralca so se pojavile še številne govorice. Poleg omenjenih igralk naj bi bil v razmerju z Eriko Zaba in Karlo Pineda, a ti razmerji nista bili nikoli potrjeni. Zdaj naj bi bil že dobro leto samski oziroma zadnje mesece svoje morebitno razmerje uspešno skriva pred radovednimi očmi javnosti.

prejšnji članek
Tom Cruise prihaja v Slovenijo?
Svet slavnih
Tom Cruise prihaja v Slovenijo?
naslednji članek
Zopet je samska
Svet slavnih
Zopet je samska