900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nove odločitve: Salome spet moški?

31. 10. 2018; 02.30
Avtor: V. M.
salome

Salome foto: POP TV

Salome je deležna očitkov, češ da ni več ženstvena in da močno spominja na moškega. A 50-letnica je zgolj spremenila pogled na svet in življenje. Takole se je odzvala in marsikomu zaprla usta …

Potem ko je obiskala slavno Kmetijo in pošteno nasmejala gledalce, se je ob enem znašla tudi pod kritičnim očesom posameznikov, ki so pod drobnogled vzeli njeno podobo. Kot je pojasnila na družabnem omrežju, so ji mnogi očitali, da ni več tako ženstvena, kot nekoč, ter da spominja na moškega.

No, Salome ob vsem skupaj seveda ne bo tiho sklonila glavo. Takole odgovarja vsem tistim, ki so jo ujezili …

''Sporočilo za vse ki mi pravijo, da nisem več tok ženstvena. Pa kaj ste mislili da bom prišla na Kmetijo v visokih petkah, s kilogramom ličil, dekoltejem do popka in miničem do kokice. Seveda, da nisem bila ženstvena, ker sem v življenju prišla do točke, ko ne čutim, da bi se izpostavljala na takšen način. Sem podobna decu? A jelte bogati, pa saj sem bila dec. Alooo! Tako ste smešni, kaj bi morala zavijati z boki, saj nisem La Toya. Sicer jih tudi nimam in sem srečna, da jih nimam, zato imam v glavi in duši tisto, kar je bolj pomembno, kot da se zvijam kot kača, da bi vam bila všeč. Dovolj je, da sem si sama všeč, s kakšnim kilogramom gor ali dol. To je pomembno! Saj imam 50 let, ne morem biti kot 20 letna smrklja! Lep čudovit dan vam želi DEC Salome,'' je hudomušno zapisala na svojem družabnem omrežju in kakopak požela številne vzpodbudne komentarje.

Sicer pa bo svoj ljubilej proslavila v velikem slogu in ob pogledu na divo, v katero se bo ob tem prelevila, ji prav nihče ne bo mogel očitati, da ni videti ženstveno. Pravzaprav se ji lahko pridružite tudi vi, Salome vas namreč vabi na praznovanje okrogle obletnice! Ja, tako je, 23. novembra zvečer se ji lahko pridružite na nepozabni zabavi Salome 50 & Fabulous.

prejšnji članek
Potovanja osrečujejo!
Življenjski slog
Potovanja osrečujejo!
naslednji članek
Poročil se je s 23 let mlajšo
Svet slavnih
Poročil se je s 23 let mlajšo