Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dobro poglejte - prepoznate slovenskega pevca?

8. 11. 2018; 09.15
Avtor: Vesna Meško
miran rudan

Miran Rudan v najstniških letih. foto: Osebni arhiv

Nekoč se je lahko pohvalil z bujno pričesko. A od tedaj je minilo že mnogo let, pevec simpatičnih kodrov sicer nima več, se pa lahko pohvali z bogato glasbeno kariero.

No, ste ga prepoznali? Na črno belem posnetku je Miran Rudan, pevec legendarne skupine Pop design. 53-letnik je malce obujal spomine na začetke svojega glasbenega ustvarjanja in z oboževalci na družabnem omrežju delil črno beli utrinek iz osemdesetih let.

Miran foto: Osebni arhiv

Pa smo ga pocukali za rokav, da nam zaupa, kakšne spomine ima na obdobje, ko je kot najstnik pričel slediti svojim sanjam. ''Slika je nastala, ko sem imel nekje 15 let, takrat sem bil član skupine 'Peklenski stolp' in kasneje skupine 'Nuclear Power 003'. Gre za skupini, ki smo jih imeli skupaj s prijatelji, s katerimi smo preživljali naše popoldneve v mladosti, ki so bili predvsem glasbeno obarvani. Kmalu po tem sem postal član zasedbe 'Mouline Rouge', kasneje 'Rendez Vous' in nato skupine 'Pop design', katere član sem še danes,'' je pojasnil Miran in nam zarotniško prišepnil, da ravno piše besedilo za novo pesem.

Kot kaže, bomo po zadnji, izjemno spevni uspešnici 'Norcu podoben', kmalu deležni novega glasbenega presenečenja. Miran, komaj čakamo!

Pevec Miran Rudan foto: Denis Čotar

prejšnji članek
Kaj se je zgodilo s Petrom, da se je tako spremenil?
Svet slavnih
Kaj se je zgodilo s Petrom, da se je tako spremenil?
naslednji članek
Ladova izbranka pokazala prvorojenko
Svet slavnih
Ladova izbranka pokazala prvorojenko