NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Dobro poglejte - prepoznate slovenskega pevca?
| Vesna Meško

Dobro poglejte - prepoznate slovenskega pevca?

Miran Rudan v najstniških letih., Osebni arhiv

Nekoč se je lahko pohvalil z bujno pričesko. A od tedaj je minilo že mnogo let, pevec simpatičnih kodrov sicer nima več, se pa lahko pohvali z bogato glasbeno kariero.

No, ste ga prepoznali? Na črno belem posnetku je Miran Rudan, pevec legendarne skupine Pop design. 53-letnik je malce obujal spomine na začetke svojega glasbenega ustvarjanja in z oboževalci na družabnem omrežju delil črno beli utrinek iz osemdesetih let.

Foto: Osebni arhiv - Miran

Pa smo ga pocukali za rokav, da nam zaupa, kakšne spomine ima na obdobje, ko je kot najstnik pričel slediti svojim sanjam. ''Slika je nastala, ko sem imel nekje 15 let, takrat sem bil član skupine 'Peklenski stolp' in kasneje skupine 'Nuclear Power 003'. Gre za skupini, ki smo jih imeli skupaj s prijatelji, s katerimi smo preživljali naše popoldneve v mladosti, ki so bili predvsem glasbeno obarvani. Kmalu po tem sem postal član zasedbe 'Mouline Rouge', kasneje 'Rendez Vous' in nato skupine 'Pop design', katere član sem še danes,'' je pojasnil Miran in nam zarotniško prišepnil, da ravno piše besedilo za novo pesem.

Kot kaže, bomo po zadnji, izjemno spevni uspešnici 'Norcu podoben', kmalu deležni novega glasbenega presenečenja. Miran, komaj čakamo!

Foto: Denis Čotar - Pevec Miran Rudan