Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

Frenk Petisvet.si

Včeraj izgubljal bitko z življenjem, danes pa ...

sneg Svet24.si

Sneg v Sloveniji: zapadlo ga bo do 25 centimetrov

Sambuca Svet24.si

V tem obalnem mestu stanovanja in hiše za en evro

Justina Bieberja in Hailey Baldwin Najstnica.si

Znan je datum poroke Justina Bieberja

kmetija3 Njena.si

Denis Toplak zapustil Slovenijo

Kaj se je zgodilo s Petrom, da se je tako spremenil?
| Vesna Meško

Kaj se je zgodilo s Petrom, da se je tako spremenil?

Peter Vode nekoč in danes, Osebni arhiv

Ko danes zremo v podobo Petra Vodeta, je v njem bolj malo fantiča, ki je nekoč nervozno stresal z daljšimi lasmi in negotovo zrl v publiko šova Slovenija ima talent.

No, kako le ne, nenazadnje je v minulih osmih letih odrasel, kar se nedvomno pozna tako v spretni komunikaciji, kot vizualni podobi.

(smeh) ''No, otrok po duši sem še vedno, samo, da zdaj poskušam držati lase nad točko očesnega kontakta, tako, da se je nervozno stresanje las v večinskem delu prenehalo.''

Ampak Peter, nekako ne moremo mimo tega, da je vaš celoten slog zajadral v povsem druge vode. Kaj je vplivalo na spremembe in kje se danes počutite bolj domače?

Foto: Osebni arhiv - Peter Vode

''Moj slog se šele zdaj sestavlja, saj skozi izobrazbo vidim, kaj je glasbeno mogoče in kako resonira z mojimi glasbenimi preferencami. Ko si v začetnih fazah učenja glasbe, igraš kar si zmožen. Ko enkrat prideš do točke, ko lahko igraš vse, ne glede na to, kako glasbeno zahtevno je, takrat začneš izoblikovati svoj stil z vključevanjem novih elementov, ki te spodbudijo h plesu oziroma vsaj gibanju, če ples ni nekaj v čemer se počutiš udobno,'' pojasnjuje pevec in dodaja, da lahko povsem suvereno reče, da je pri svojih petnajstih letih v celoti izvajal samo kar je bil tehnično zmožen.

''Stilsko pa se glasbeno najbolje počutim v stvareh, ki 'groovajo, pesmi z ritmom, ki te premika čez celo pesem. V kolikor vam je ta občutek nepoznan, lahko na Youtube-u poslušate moj novi singl 'Moja Spet' in se osredotočite na bobne in bas kitaro ali pa na vokalno linijo v prvih petnajstih sekundah.''