Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

Frenk Petisvet.si

Včeraj izgubljal bitko z življenjem, danes pa ...

sneg Svet24.si

Sneg v Sloveniji: zapadlo ga bo do 25 centimetrov

Sambuca Svet24.si

V tem obalnem mestu stanovanja in hiše za en evro

Justina Bieberja in Hailey Baldwin Najstnica.si

Znan je datum poroke Justina Bieberja

kmetija3 Njena.si

Denis Toplak zapustil Slovenijo

Miha šokiral sotekmovalko
| V. M.

Miha šokiral sotekmovalko

Miha kavčič se je tekom šova gledalcem močno prikupil., POP TV

Tokrat se bo v areni odvila bitka med moškim in žensko. Simpatični Miha si je za drugo dvobojevalko izbral tekmovalko, ki tega še zdaleč ni pričakovala …

Ko je napočil čas, da Miha razkrije, koga si je izbral za bitko v areni, si Tjaša ni kaj preveč belila glave z mislijo, da bi lahko Miha s prstom pokazal nanjo. A zgodilo se je ravno to. Kot je pojasnil, je kolebal med Zdenko in Tjašo, za slednjo pa se je odločil, ker Zdenka na kmetijo doprinese mnogo več.

Tjaši se je njegova utemeljitev zdela povsem nesmiselna, a je pred kamero in prisotnimi kljub temu zatrdila, da je takšno napoved pričakovala. Sodeč po preteklih posnetkih, je nedolgo pred tem mislila drugače, med čiščenjem ribnika je namreč zatrdila, da se ne počuti ogroženo, čemur se je čudila zlasti Sabina.

Kot kaže, ima Tjaša občutek, da je pri tekmovalcih zelo dobro zapisana. Za koga pa bo družina stiskala pesti, pa bomo videli že jutri, ko se bosta z Mihom pomerila v areni. Pa vi, za koga boste navijali? Tjaša je na Kmetijo prišla po slavo in prepoznavnost, menite, da ji je uspelo, kar si je zadala?