NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Miha šokiral sotekmovalko
| V. M.

Miha šokiral sotekmovalko

Tekom šova so ga vzljubili tudi tisti, ki so ga doslej gledali nekoliko bolj po strani ..., POP TV

Tokrat se bo v areni odvila bitka med moškim in žensko. Simpatični Miha si je za drugo dvobojevalko izbral tekmovalko, ki tega še zdaleč ni pričakovala …

Ko je napočil čas, da Miha razkrije, koga si je izbral za bitko v areni, si Tjaša ni kaj preveč belila glave z mislijo, da bi lahko Miha s prstom pokazal nanjo. A zgodilo se je ravno to. Kot je pojasnil, je kolebal med Zdenko in Tjašo, za slednjo pa se je odločil, ker Zdenka na kmetijo doprinese mnogo več.

Tjaši se je njegova utemeljitev zdela povsem nesmiselna, a je pred kamero in prisotnimi kljub temu zatrdila, da je takšno napoved pričakovala. Sodeč po preteklih posnetkih, je nedolgo pred tem mislila drugače, med čiščenjem ribnika je namreč zatrdila, da se ne počuti ogroženo, čemur se je čudila zlasti Sabina.

Kot kaže, ima Tjaša občutek, da je pri tekmovalcih zelo dobro zapisana. Za koga pa bo družina stiskala pesti, pa bomo videli že jutri, ko se bosta z Mihom pomerila v areni. Pa vi, za koga boste navijali? Tjaša je na Kmetijo prišla po slavo in prepoznavnost, menite, da ji je uspelo, kar si je zadala?