klara druzina 1 Odkrito.si

Udeleženko šova Zvezde plešejo skoraj kap, ko ...

severina Svet24.si

Severina propada? Odpušča sodelavce, naganja ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

zemljaric-bobo_14.07.13 Svet24.si

Zemljarič spet aktiviral vročo linijo do UKC?

rože, cvetje, sveče, simbolična Svet24.si

Mati ni vedela, da je njenega sina zabodla ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

Emilia Clarke Njena.si

Emilia Clarke preživela dve možganski anevrizmi

Miha šokiral sotekmovalko
| V. M.

Miha šokiral sotekmovalko

Miha kavčič se je tekom šova gledalcem močno prikupil., POP TV

Tokrat se bo v areni odvila bitka med moškim in žensko. Simpatični Miha si je za drugo dvobojevalko izbral tekmovalko, ki tega še zdaleč ni pričakovala …

Ko je napočil čas, da Miha razkrije, koga si je izbral za bitko v areni, si Tjaša ni kaj preveč belila glave z mislijo, da bi lahko Miha s prstom pokazal nanjo. A zgodilo se je ravno to. Kot je pojasnil, je kolebal med Zdenko in Tjašo, za slednjo pa se je odločil, ker Zdenka na kmetijo doprinese mnogo več.

Tjaši se je njegova utemeljitev zdela povsem nesmiselna, a je pred kamero in prisotnimi kljub temu zatrdila, da je takšno napoved pričakovala. Sodeč po preteklih posnetkih, je nedolgo pred tem mislila drugače, med čiščenjem ribnika je namreč zatrdila, da se ne počuti ogroženo, čemur se je čudila zlasti Sabina.

Kot kaže, ima Tjaša občutek, da je pri tekmovalcih zelo dobro zapisana. Za koga pa bo družina stiskala pesti, pa bomo videli že jutri, ko se bosta z Mihom pomerila v areni. Pa vi, za koga boste navijali? Tjaša je na Kmetijo prišla po slavo in prepoznavnost, menite, da ji je uspelo, kar si je zadala?