Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Will Smith osupnil s čustveno izpovedjo

29. 11. 2018; 05.00
Avtor: T.J.
will smith, trey

Will Smith in njegov najstarejši sin Trey foto: Profimedia

V čustvenem videu, ki ga je objavil na Instagramu, je Will Smith razkril, da njegov odnos z najstarejšim otrokom nekoč ni bil ravno najboljši.

Igralec in raper je med drugim pojasnil, da se rad zabava z vsakim od svojih treh otrok posebej, saj bi rad, da uživajo tudi v 'individualnem preživljanju časa z očetom'. In očitno je to že obrodilo sadove …

»Veš, kaj mi je ravnokar padlo na pamet? Ti v bistvu nisi le moj oče, povsem prepričan sem, da si tudi moj najboljši prijatelj,« mu je pred nedavnim rekel najstarejši otrok, 26-letni Trey, s katerim je trenutno v Abu Dabiju. Te besede so za zvezdnika zelo lep kompliment, še posebno zato, ker odnos med njima ni bil vedno najboljši.

»Po moji ločitvi od njegove mame sva se dolga leta bojevala. Počutil se je prevaranega in zapuščenega,« je pojasnil zvezdnik, ki je zato še toliko bolj vesel, da sta s 'čudovitim sinom' ponovno vzpostavila 'ljubeč odnos'. Mimogrede, Will je Traya dobil v prvem zakonu z igralko Sheree Zampino, sedanja žena Jada Pinkett Smith, s katero je poročen od leta 1997, pa mu je povila Jadena in Willow.

prejšnji članek
Robert DeNiro se ločuje
Svet slavnih
Robert DeNiro se ločuje
naslednji članek
Ugotovili, zakaj gledanje v elektronske naprave povzroča nespečnost
Zdravje
Ugotovili, zakaj gledanje v elektronske naprave povzroča nespečnost
#nasazenazenska
nasazenazenska