Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tomaž Jeraj spet v svojem elementu

5. 12. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
jeraj

Tomaž jeraj foto: Planet TV

Planet TV je pod žaromete resničnostnega šova Bar postavil Tomaža Jeraja. Nekdanjemu udeležencu šova Big Brother in vozniku kamiona, ki je znan po ljubezni do kamer, so tako dali v roke moč nad tekmovalci.

Tomaža Jeraja je produkcija postavila v vlogo inšpektorja. V čevljih slednjega se Tomaž odlično počuti, znan je namreč po tem, da vedno rad glasno izraža svoje mnenje.

''En teden bom vaš univerzalni inšpektor. Od inšpektorja za zdravje, za delo, za finance, za vse … Ampak to ne velja samo za delo v Baru, ampak tudi tukaj in vidim, da bomo imeli ogromno dela. Verjetno vas zanima, kakšne bodo sankcije, če bo kaj narobe. Super, da vas zanima, zato, ker vam tega ne povem. To bo lahko zelo veliko presenečenje, lahko pa tudi ne. Vse, kar vam bom povedal, bo to, kar me bo motilo. Če pa se upate igrati s tem, da me ignorirate, pa kar izvolite,'' je bil odločen Jeraj, ki mu vloga nadzornika zelo godi.

Tomaž poudarja, da bo brez dlake na jeziku in da bo najbrž veliko uporabljal kletvice, s čimer bo nemalo nevšečnosti povzročil režiji. ''Je pa vse odvisno od vas. Tako da vam polagam na srce, da se podvizate in odrinete na delo,'' je tekmovalcem še svetoval in jim za zaključek pojasnil, da jih bo vsak dan nenapovedano obiskal in si zapisoval napake.

''Kaj vas čaka konec tedna … kar upajte si tvegati,'' je bil strog, eden izmed tekmovalcev pa ga je vprašal, če so to grožnje. ''Zelo. Če hočeš vzeti to za grožnjo, je grožnja.''

prejšnji članek
Masaža na domu: neverjetna sprostitev!
Moda&Lepota
Masaža na domu: neverjetna sprostitev!
naslednji članek
Razplet igre na Kmetiji na Anetini strani
Resničnostni šovi
Razplet igre na Kmetiji na Anetini strani
#nasazenazenska
nasazenazenska