Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lili Žagar objavila fotografijo nosečniškega trebuščka

5. 12. 2018; 01.00
Avtor: K.M.
lili žagar

Lili je danes, pri 38. letih in po dveh porodih, videti odlično. foto: PLANET TV

S fotografijo je navdušila svoje sledilce, delila pa je tudi svojo zgodbo.

Lili Žagar in Marko Potrč imata iz dolgoletnega razmerja dva otroka, Tilna in Elo, ki jima razveseljujeta vsakdan. Zdaj pa je Lili svoje sledilce razveselila z objavo fotografije svojega nosečniškega trebuščka. Z objavo pa je spodbudila številne znane Slovenke, ki so v komentarjih zaupale svojo zgodbo. 

"Spomin na preteklost. Leto 2008. 7. mesec nosečnosti s Tilnom. Vem, ogromna sem bila. nosečnost je bila rizična, ker sem ga prenizko nosila. In kako se je končalo? Da fant na koncu ni želel ven in so porod 10 dni po roku sprožili. Vse se je zakompliciralo in na koncu z sem rodila s carskim rezom. Bilo je zelo težko, ampak mame na koncu vse pozabimo, oziroma potisnemo globoko v podzavest in gremo še enkrat, ali večkrat, čez vse to," je pod objavo zapisala Lili. Ob tempa je pogumno razkrila tudi to, koliko kilogramov je med obema nosečnostnima pridobila. "In še statistika pridobljenih kilogramov. 22 kilogramov gor obakrat," je iskreno priznala. 

Z besedami in fotografijo je požela veliko navdušenje, tudi med znanimi Slovenkami. Pod objavo se je recimo oglasila slovenska kaskaderka in žena nekdanjega smučarja Roka Perka, Tjaša Perko, ki je zapisala, da je sama med prvo nosečnostjo pridobila 25 in med drugo 23 kilogramov. Nekdanjo voditeljico športa na Planet TV, Sabino Gosenca je zanimalo, če je Lili tudi v drugo rodila s carskim rezom. "Želela sem si naravno, ampak so mi zaradi komplikacij odsvetovali. Razlika je bila samo, da sem bila drugič pri zavesti," ji je odgovorila Žagarjeva. Jasna Vale, Instagram osebnost in žena DJja Majka Valea je zaupala, da je imela podobno zgodbo. "Najprej rizično in prenizko, potem pa ven ni šla in sem bila 19 dni čez rok s pridobljenimi 24 kilogrami."

prejšnji članek
Iz prve roke: So vroče govorice resnične?
Svet slavnih
Iz prve roke: So vroče govorice resnične?
naslednji članek
Jože Potrebuješ delil tragično zgodbo
Svet slavnih
Jože Potrebuješ delil tragično zgodbo