osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Iz prve roke: So vroče govorice resnične?
| Vesna Meško

Iz prve roke: So vroče govorice resnične?

Intervju z Markom Sotlarjem, likom iz serije Reka ljubezni., Matjaž Očko

Krko so preplavile vroče govorice. Je režiser in igralec Mark Sotlar res oče otroka, ki ga je pred dnevi rodila poročena vaščanka Irena Slak?

Igralec in režiser Mark Sotlar se je znašel v vrtincu vročih govoric. Iz Krke, kjer pravkar z vaščani obuja uspešno predstavo pretekle sezone, namreč prihajajo govorice, da naj bi se intimno zapletel z eno izmed vezanih igralk. Ali slednje drži in ali obstaja možnost, da je resnično oče nedavno rojenega otroka, smo preverili kar iz prve roke.

Vabljeni k branju intervjuja …

Mark, zasledili smo, da boste ponovno obudili predstavo, ki ste jo pred meseci ustvarili s prebivalci Krke. Vabljeni ste namreč na gostovanja po Sloveniji. Nas boste tokrat presenetili s kakšno spremembo ali boste sledili že utečenim smernicam?

Res me je tok reke naplavil nazaj na Krko zaradi predstave, ki smo jo skupaj z ekipo ustvarili v minuli sezoni. Poleg skrivnostnosti in nekoliko medlega sprejema, vsak dan ugotavljam, da se gostovanja ne bodo mogla zgoditi niti v enaki zasedbi, niti v enakih smernicah. Poleg tega, me je tokrat življenje našlo v nekakšnem razpotju.

Šušljalo se je, da ste se na Krki zagledali v lepo domačinko Ireno, ki je v predstavi upodobila vlogo temnolase natakarice. Je morda prav ona razlog, da ste se odločili ponovno sodelovati s krajani?

Irena je zagotovo eden izmed razlogov, da je bila vrnitev na Krko še toliko bolj prijetna. Sicer se je dogajanje v povezavi z njo v vsem tem času ovilo v tančico skrivnosti.

Foto: Ksaver Šinkar - Sta se Mark in Irena res intimo zapletla?

Zdi se, da vam domačini niso ravno naklonjeni. Kot smo uspeli izvedeti, jih skrbi za Ireno, ki je nedavno postala mamica. No, slednje so vam zamolčali – vas je zelo presenetilo, ko ste ugotovili, da ima otroka?

Seveda sem bil presenečen nad tem, da je bila Irena noseča in, da sedaj v naročju drži Emila. Zdaj tudi razumem, zakaj je moja vrnitev povzročila nekakšno zadržanost, hkrati pa tudi kar nekaj govoric. Ob tem mi seveda radovednost ni dala miru in želel sem se prepričati, ali je morda res Emil moj.

Če gre verjeti vaškim čenčam, je razlog za skrb domačinov precej kočljive narave. Vas bom kar naravnost vprašala, ste vi Emilov oče oz. ali obstaja možnost, da je Irena rodila vašega otroka?

To bo seveda povedala Irena, ki je že nakazala, da možnosti za to, ni.

V kolikor bi se v prihodnosti izkazalo, da to vendarle drži, ste se pripravljeni boriti za očetovstvo in Irenino naklonjenost ali se boste raje umaknili? Nenazadnje je sedaj Irenino mesto ob Roku …

Prizadevam si, da vselej sledim svojim čustvom. Vrtinec, v katerem smo se pravzaprav znašli kar vsi trije, je buren in ljubezen bo zmeraj našla svojo pot, vendar zagotovo ne čisto preko vseh meja.