Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Iz prve roke: So vroče govorice resnične?

5. 12. 2018; 05.00
Avtor: Vesna Meško
Domen Valič – Reka ljubezni

Intervju z Markom Sotlarjem, likom iz serije Reka ljubezni. foto: Matjaž Očko

Krko so preplavile vroče govorice. Je režiser in igralec Mark Sotlar res oče otroka, ki ga je pred dnevi rodila poročena vaščanka Irena Slak?

Igralec in režiser Mark Sotlar se je znašel v vrtincu vročih govoric. Iz Krke, kjer pravkar z vaščani obuja uspešno predstavo pretekle sezone, namreč prihajajo govorice, da naj bi se intimno zapletel z eno izmed vezanih igralk. Ali slednje drži in ali obstaja možnost, da je resnično oče nedavno rojenega otroka, smo preverili kar iz prve roke.

Vabljeni k branju intervjuja …

Mark, zasledili smo, da boste ponovno obudili predstavo, ki ste jo pred meseci ustvarili s prebivalci Krke. Vabljeni ste namreč na gostovanja po Sloveniji. Nas boste tokrat presenetili s kakšno spremembo ali boste sledili že utečenim smernicam?

Res me je tok reke naplavil nazaj na Krko zaradi predstave, ki smo jo skupaj z ekipo ustvarili v minuli sezoni. Poleg skrivnostnosti in nekoliko medlega sprejema, vsak dan ugotavljam, da se gostovanja ne bodo mogla zgoditi niti v enaki zasedbi, niti v enakih smernicah. Poleg tega, me je tokrat življenje našlo v nekakšnem razpotju.

Šušljalo se je, da ste se na Krki zagledali v lepo domačinko Ireno, ki je v predstavi upodobila vlogo temnolase natakarice. Je morda prav ona razlog, da ste se odločili ponovno sodelovati s krajani?

Irena je zagotovo eden izmed razlogov, da je bila vrnitev na Krko še toliko bolj prijetna. Sicer se je dogajanje v povezavi z njo v vsem tem času ovilo v tančico skrivnosti.

Domen z glavno junakinjo serije Ireno Slak. foto: Ksaver Šinkar

Zdi se, da vam domačini niso ravno naklonjeni. Kot smo uspeli izvedeti, jih skrbi za Ireno, ki je nedavno postala mamica. No, slednje so vam zamolčali – vas je zelo presenetilo, ko ste ugotovili, da ima otroka?

Seveda sem bil presenečen nad tem, da je bila Irena noseča in, da sedaj v naročju drži Emila. Zdaj tudi razumem, zakaj je moja vrnitev povzročila nekakšno zadržanost, hkrati pa tudi kar nekaj govoric. Ob tem mi seveda radovednost ni dala miru in želel sem se prepričati, ali je morda res Emil moj.

Če gre verjeti vaškim čenčam, je razlog za skrb domačinov precej kočljive narave. Vas bom kar naravnost vprašala, ste vi Emilov oče oz. ali obstaja možnost, da je Irena rodila vašega otroka?

To bo seveda povedala Irena, ki je že nakazala, da možnosti za to, ni.

V kolikor bi se v prihodnosti izkazalo, da to vendarle drži, ste se pripravljeni boriti za očetovstvo in Irenino naklonjenost ali se boste raje umaknili? Nenazadnje je sedaj Irenino mesto ob Roku …

Prizadevam si, da vselej sledim svojim čustvom. Vrtinec, v katerem smo se pravzaprav znašli kar vsi trije, je buren in ljubezen bo zmeraj našla svojo pot, vendar zagotovo ne čisto preko vseh meja.

Mark bo sledil svojim čustvom.

Mark bo sledil svojim čustvom. foto: POP TV

prejšnji članek
Neuspešno osvajala hollywoodskega zvezdnika
Svet slavnih
Neuspešno osvajala hollywoodskega zvezdnika
naslednji članek
Lili Žagar objavila fotografijo nosečniškega trebuščka
Svet slavnih
Lili Žagar objavila fotografijo nosečniškega trebuščka