bolero 06 Odkrito.si

Znan slovenski igralec odšel od doma pri 15 letih

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 18. junija

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Letališče Maribor Svet24.si

Letališče Maribor bodo namesto Kitajcev po novem...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Uradno: Snemanje 4. sezone Reke ljubezni je v polnem teku!
| V.M.

Uradno: Snemanje 4. sezone Reke ljubezni je v polnem teku!

Priča smo bili sila napetemu dogajaju ..., POP TV/Ksaver Šinkar

Medtem ko je sila napeto že ob izteku tretje sezone priljubljene serije Reka ljubezni, vam lahko razkrijemo, da peripetij na Krki še ne bo konec. Prav ta trenutek se namreč že snema 4. sezona.

Na Krki je napeto in pred iztekom sezone se mora odviti še precej razburljivih trenutkov. Pa se bomo morali z zadnjim delom posloviti od priljubljene serije, ki nam je doslej krajšala večere? Naj vam zvabimo nasmešek na obraz, kajti izvedeli smo, da igralci že marljivo ustvarjajo nove prigode!

Foto: POP TV/Ksaver Šinkar - Odvija se snemanje 4. sezone Reke ljubezni ...

''Medtem ko čakamo na razplet tretje sezone vse bolj vročega dogajanja v priljubljeni seriji Reka ljubezni, igralke in igralci že pridno snemajo četrto sezono in se soočajo z novimi scenariji, zapleti in nepredvidljivimi trenutki. Snemanja so v polnem teku in vse nas že zanima, kakšno obdobje bo v četrti sezoni čakalo naše prikupne like. Bosta Irena in Rok le naposled našla skupno srečo? Kaj se bo zgodili s poslovnimi pripeljali na Krki in ali bo ljubezen končno prevladala nad vsemi vsakdanjimi situacijami? Bo Irena znova razkrila svojo prikupna plat, po kateri se jo spomnimo vse iz prve sezone? Zagotovo se nam obetajo razburljivi razpleti, le še na konec tretje sezone bo treba malce počakati,'' je za njena.si namignila predstavnica za odnose z javnostmi na Pro plusu.