Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Barovka Katarina razkrila družinsko ljubezensko dramo

13. 12. 2018; 09.15
Avtor: V.M.
katarina ljubezen

Katarina foto: Planet TV

Spregovorila je o žalostni ljubezenski izkušnji, ki nekoliko spominja na zgodbo o Romeu in Juliji.

Ne, Katarinina zgodba se ni končala tragično, kot se je to zgodilo na papirju Shakespearove tragedije, je pa ljubezen morala ugasniti zaradi nesoglasij med njunima družinama.

Ko se je dan prevesil v noč in so barovci legli k počitku, sta si Katarina in Nika vzeli čas za bolj intimne pogovore. Beseda je tako nanesla na ljubezen in Katarina je tekom klepeta razkrila, s kakšnimi težavami se je soočala v ljubezenski zvezi, za katero je mislila, da je nikoli ne bo prebolela.

Niki je namreč zaupala, da sta bili njena in fantova družina sprti, zaradi česar sta morala končati dveletno razmerje. Pravzaprav sta se za slednje odločila sama, saj je vsak zagovarjal svojo družino in navkljub ljubezni nista več našla skupne besede.

''Bila je res bedna situacija, tako zelo bedna … Midva nisva hotela narazen, samo enostavno je prišlo tako daleč, da sem jaz zagovarjala svoje, on pa svoje …'' je dejala Katarina in v nadaljevanju pojasnila, da vedno stoji za svojimi ljudmi. ''Oba sva ugotovila, da ne moreva biti skupaj niti minute več, ne da bi se skregala. Prebolevala sem ga zelo dolgo.''

prejšnji članek
Priznanje Katarine Čas
Svet slavnih
Priznanje Katarine Čas
naslednji članek
Uradno: Snemanje 4. sezone Reke ljubezni je v polnem teku!
Svet slavnih
Uradno: Snemanje 4. sezone Reke ljubezni je v polnem teku!