vucek Odkrito.si

Zakaj Urška Vučak Markež ne shujša?

1 christian jones Svet24.si

Ob Meghan kar dva nova moška

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

sneg, pes Svet24.si

V pričakovanju obilnega sneženja, zapade ga ...

jan plestenjak, tanja seme Svet24.si

Jan Plestenjak poljubil Tanjo Seme!

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

gamsi Njena.si

Umrl je vodja zasedbe Gamsi

Ne boste verjeli, zakaj Tjašo Železnik ustavljajo na cesti
| K.M./T.P.

Ne boste verjeli, zakaj Tjašo Železnik ustavljajo na cesti

Tjaša Železnik, Sašo Radej

Razlog je v resnici zelo simpatičen. Se je tudi vam v spomin najbolj vtisnila s to vlogo?

Čeprav je Tjaša Železnik že od leta 2009 članica gledališkega ansambla MGL in je v zadnjih letih navduševala tudi v televizijski nadaljevanki Usodno vino, so si številni gledalci svetlolaso igralko zapomnili po vlogi v televizijski seriji, ki so jo na malih ekranih začeli predvajati leta 1999. 

V enem izmed zadnjih intervjujev jo je naša novinarka povprašala, če jo zaradi zadnje televizijske vloge Eve v usodnem vinu gledalci ustavljajo na cesti in jo prosijo za skupno fotografijo ali avtogram. Odgovor pa je bil presenetljiv. "Včasih, ja. Ne boste verjeli, še raje me ustavljalo zaradi TV Dober dan, čeprav je od snemanja minilo že veliko let. To je serija, ki je mnogim sedla v srce in moj lik Ane Ban tudi," je priznala Tjaša. Ob tem pa je priznala, da z oboževalci nima neprijetnih izkušenj: "Nimam slabih izkušenj, ljudje so večinoma zelo prijazni, vljudni in deležna sem zgolj pohval in lepih želja."

Foto: arhiv - Tjaša Železnik in Primož Ekart sta v seriji igrala glavni vlogi.

Serijo TV Dober dan so na slovenskih televizijah sicer predvajali med letoma 1999 in 2001, posneli pa so 80 delov. Poleg Tjaše, ki je igrala glavno vlogo novinarke Ane Ban, so se v njej pojavili tudi Primož Ekart, Matjaž Javšnik, Alenka Kozorc, Lucija Ćirović, Peter Musevski in številni drugi.