TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

toča, Poljanska dolina ob Kolpi Svet24.si

Bo toča res čedalje debelejša?

lady gaia Petisvet.si

Danes ob 22h: aktivacija podpore živalim na ...

vročina, živalski vrt madrid, 25.6.2019 Svet24.si

Vročina prodira, ogroženi so junijski rekordi

braco gruden vladimir - foto MJP Svet24.si

Kako je mogoče »zdraviti s pogledom«

DSC_7448 Njena.si

Slovenski športnik dahnil usodni 'da'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

Napadli pevca skupine Imagine Dragons
| V.M.

Napadli pevca skupine Imagine Dragons

Imagine Dragons, Profimedia

Dan Reynolds je postal žrtev spletnih nestrpnežev, ki so se nad njim znesli tako silovito, da se je pričel spraševati, ali nemara ne bi bilo bolje, da bi opustil glasbeno kariero.

Za pevcem skupine Imagine Dragons so težki dnevi. Zadnji koncert, ki ga je izvedel s skupino ni bil najbolj uspešen, vsaj ne po mnenju publike, ki mu je očitala slabe vokalne sposobnosti. Slednje gre pripisati pevčevim zdravstvenim težavam, kot je pojasnil na družabnem omrežju, je imel težave z glasilkami, poleg tega pa se mu je nenehno kolcalo. Zaradi slednjega se je zavedal, da se ni odrezal najbolje, ni pa pričakoval, da ga bo naslednje jutro pričakalo morje sovražnih sporočil.

Foto: Profimedia - Dan na zadnjem koncertu, kjer mu je ponagajalo zdravje.

"Prebudil sem se ponosen na člane svoje ekipe, ker nam je vsemu navkljub uspelo izpeljati koncert. Ko pa sem pogledal na Twitter, nisem mogel verjeti svojim očem," je pojasnil Dan sledilcem na družabnem omrežju in nadaljeval, da so ga žaljivi zapisi, med katerim so bile tudi grožnje s smrtjo, tako zelo prizadeli, da je najprej celo pomislil, da bi opustil glasbeno kariero.

"Potem pa sem pogledal svoje tri otroke in pomislil, da jim s takšnim razmišljanjem ne morem biti za zgled. Zatorej ne bom dovolil, da bi me nadvladala moč nestrpnežev, še naprej se bom trudil, da bom ustvarjal umetnost in glasbo, na katero sem ponosen."

Pevec skupine Imagine Dragons se bori z neozdravljivo boleznijo