testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Esmeraldo so hospitalizirali!

10. 1. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
Leticia Calderon

Leticie Calderón kot Esmeralda. foto: Twitter

Leto 2019 se za igralko Leticio Calderon in njeno družino ni začelo najbolj obetavno. Na bolniški postelji se je najprej znašla sama, nato pa še njen sin Lucian.

Če ste pred dvema desetletjema na malih ekranih spremljali priljubljeno telenovelo Esmeralda, potem se nemara še kako dobro spominjate igralke Leticie Calderon. Slednja danes šteje 50-let, na snemanjih se mudi bolj poredko, svoj čas in energijo namreč posveča zlasti 15-letnima dvojčkoma Carlosu in Lucianu, ki se je rodil z Downovim sindromom.

Leticia Calderon foto: Profimedia

Za mamo samohranilko se začetek novega leta ni pričel preveč dobro. Kot je zaupala svojim sledilcem na družabnem omrežju Twitter, ji je ponagajalo zdravje. Ker je staknila okužbo želodca, je namreč morala v bolnišnico. In kot da slednje ni bilo dovolj, je zdravje ponagajalo tudi sinu Lucianu. Tudi slednjega so morali zaradi slabega zdravstvenega stanja hospitalizirati.

In kako sedaj kaže z njunim zdravjem? Leticia pravi, da bo z njo vse v redu, Lucianovo počutje pa za enkrat še ni dobro, a ostaja pozitiven.

prejšnji članek
Napadli pevca skupine Imagine Dragons
Svet slavnih
Napadli pevca skupine Imagine Dragons
naslednji članek
Takšna lepotica je mama Nike Kljun!
Svet slavnih
Takšna lepotica je mama Nike Kljun!
#nasazenazenska
nasazenazenska