julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

droga, lasulja, kokain Svet24.si

FOTO: Pod lasuljo skrival pol kilograma kokaina v ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

ana jaka 2 Njena.si

Jaka Hafner je postal očka!

Esmeraldo so hospitalizirali!
| V.M.

Esmeraldo so hospitalizirali!

Leticie Calderón kot Esmeralda., Twitter

Leto 2019 se za igralko Leticio Calderon in njeno družino ni začelo najbolj obetavno. Na bolniški postelji se je najprej znašla sama, nato pa še njen sin Lucian.

Če ste pred dvema desetletjema na malih ekranih spremljali priljubljeno telenovelo Esmeralda, potem se nemara še kako dobro spominjate igralke Leticie Calderon. Slednja danes šteje 50-let, na snemanjih se mudi bolj poredko, svoj čas in energijo namreč posveča zlasti 15-letnima dvojčkoma Carlosu in Lucianu, ki se je rodil z Downovim sindromom.

Foto: Profimedia - Leticia Calderon

Za mamo samohranilko se začetek novega leta ni pričel preveč dobro. Kot je zaupala svojim sledilcem na družabnem omrežju Twitter, ji je ponagajalo zdravje. Ker je staknila okužbo želodca, je namreč morala v bolnišnico. In kot da slednje ni bilo dovolj, je zdravje ponagajalo tudi sinu Lucianu. Tudi slednjega so morali zaradi slabega zdravstvenega stanja hospitalizirati.

In kako sedaj kaže z njunim zdravjem? Leticia pravi, da bo z njo vse v redu, Lucianovo počutje pa za enkrat še ni dobro, a ostaja pozitiven.