vucek Odkrito.si

Zakaj Urška Vučak Markež ne shujša?

1 christian jones Svet24.si

Ob Meghan kar dva nova moška

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

sneg, pes Svet24.si

V pričakovanju obilnega sneženja, zapade ga ...

jan plestenjak, tanja seme Svet24.si

Jan Plestenjak poljubil Tanjo Seme!

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

gamsi Njena.si

Umrl je vodja zasedbe Gamsi

Esmeraldo so hospitalizirali!
| V.M.

Esmeraldo so hospitalizirali!

Leticie Calderón kot Esmeralda., Twitter

Leto 2019 se za igralko Leticio Calderon in njeno družino ni začelo najbolj obetavno. Na bolniški postelji se je najprej znašla sama, nato pa še njen sin Lucian.

Če ste pred dvema desetletjema na malih ekranih spremljali priljubljeno telenovelo Esmeralda, potem se nemara še kako dobro spominjate igralke Leticie Calderon. Slednja danes šteje 50-let, na snemanjih se mudi bolj poredko, svoj čas in energijo namreč posveča zlasti 15-letnima dvojčkoma Carlosu in Lucianu, ki se je rodil z Downovim sindromom.

Foto: Profimedia - Leticia Calderon

Za mamo samohranilko se začetek novega leta ni pričel preveč dobro. Kot je zaupala svojim sledilcem na družabnem omrežju Twitter, ji je ponagajalo zdravje. Ker je staknila okužbo želodca, je namreč morala v bolnišnico. In kot da slednje ni bilo dovolj, je zdravje ponagajalo tudi sinu Lucianu. Tudi slednjega so morali zaradi slabega zdravstvenega stanja hospitalizirati.

In kako sedaj kaže z njunim zdravjem? Leticia pravi, da bo z njo vse v redu, Lucianovo počutje pa za enkrat še ni dobro, a ostaja pozitiven.