vucek Odkrito.si

Zakaj Urška Vučak Markež ne shujša?

1 christian jones Svet24.si

Ob Meghan kar dva nova moška

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

sneg, pes Svet24.si

V pričakovanju obilnega sneženja, zapade ga ...

jan plestenjak, tanja seme Svet24.si

Jan Plestenjak poljubil Tanjo Seme!

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

gamsi Njena.si

Umrl je vodja zasedbe Gamsi

Špela Grošelj v hudi nevarnosti?
| V.M.

Špela Grošelj v hudi nevarnosti?

Špela Grošelj, oa

Kljub svarilom, sta se s srčnem izbrancem odpravila na počitnice v deželo, kjer divjajo izredne vremenske razmere.

Pevka in voditeljica Špela Grošelj prekipeva od dobre volje, saj sta s partnerjem Gregorjem Kirschem že zakorakala v počitniške dni. Kot je z navdušenjem sporočila svojim spletnim prijateljem, sta v zgodnjih jutranjih urah pristala na Tajskem, kjer se nameravata odpočiti in naužiti poletnih temperatur.

Špelo, ki je že vrsto let navdušena nad Tajsko, niso od potovanja odvrnile niti slabe vremenske napovedi, o katerih poročajo v zadnjih dneh. Južne dele Tajske je namreč prizadela tropska nevihta Pabuk, ki jo ocenjujejo kot najhujšo nevihto na tem območju v zadnjih 30 letih. Čeprav so na njeni poti priljubljena Tajska letovišča in mnogi turisti zaradi opozoril in nevarnih napovedi že zapuščajo otoke, sta naša zaljubljenca odločena, da uresničita načrtovano dopustovanje.

Verjamemo, da Špela in Gregor dopustujeta na območju, kjer ni prav nobene nevarnosti, nenazadnje sta tja odpotovala zato, da se naužijeta sonca in lepega vremena. In slednjega, je kot kaže v obilju, svetlolaska je namreč na družabnem omrežju že objavila utrinek, na katerem se sprošča na plaži.