mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Špela Grošelj v hudi nevarnosti?

11. 1. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
spela groselj

Špela Grošelj foto: oa

Kljub svarilom, sta se s srčnem izbrancem odpravila na počitnice v deželo, kjer divjajo izredne vremenske razmere.

Pevka in voditeljica Špela Grošelj prekipeva od dobre volje, saj sta s partnerjem Gregorjem Kirschem že zakorakala v počitniške dni. Kot je z navdušenjem sporočila svojim spletnim prijateljem, sta v zgodnjih jutranjih urah pristala na Tajskem, kjer se nameravata odpočiti in naužiti poletnih temperatur.

Špelo, ki je že vrsto let navdušena nad Tajsko, niso od potovanja odvrnile niti slabe vremenske napovedi, o katerih poročajo v zadnjih dneh. Južne dele Tajske je namreč prizadela tropska nevihta Pabuk, ki jo ocenjujejo kot najhujšo nevihto na tem območju v zadnjih 30 letih. Čeprav so na njeni poti priljubljena Tajska letovišča in mnogi turisti zaradi opozoril in nevarnih napovedi že zapuščajo otoke, sta naša zaljubljenca odločena, da uresničita načrtovano dopustovanje.

Verjamemo, da Špela in Gregor dopustujeta na območju, kjer ni prav nobene nevarnosti, nenazadnje sta tja odpotovala zato, da se naužijeta sonca in lepega vremena. In slednjega, je kot kaže v obilju, svetlolaska je namreč na družabnem omrežju že objavila utrinek, na katerem se sprošča na plaži.

prejšnji članek
Murko slaven kot Neda Ukraden
Svet slavnih
Murko slaven kot Neda Ukraden
naslednji članek
Ilki Štuhec so se pokvarili načrti
Svet slavnih
Ilki Štuhec so se pokvarili načrti