andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lili Žagar: 'Prekleto dobro vem, da je Marko nedolžen'

5. 2. 2019; 12.20
Avtor: V.M.
Marko Potrč in Lili Žagar

Marko Potrč in Lili Žagar foto: Promocijski material

Lili Žagar je stopila v bran svojemu možu in razkrila podrobnosti nečednega početja nekdanje partnerice Markovega brata. Kot je danes odjeknilo v javnosti, slednja brata Potrč obtožuje nasilnega obračunavanja.

Potem ko je svojo plat zgodbe za javnost podal Marko Potrč, se je na družabnem omrežju z zapisom javila tudi Lili Žagar. Zakonca sta se sprva s kalvarijo soočala za zaprtimi vrati, ker pa je novica pompozno odjeknila v medijih, sta sklenila, da je napočil čas, da razkrijeta neprijetne podrobnosti.

Glavno vlogo v aferi nosi nekdanja partnerka Aleša Potrča, ki brata Potrč obtožuje nasilnega ravnanja. Zgodba, ki jo je podala na sodišču, Marko ocenjuje kot popolno laž, čemur pritrjuje tako Lili, kot številne priče, ki so se v času opisanega dogodka nahajale na kraju domnevnega incidenta.

'Resnica bo na dan prišla tudi tokrat'

Da bi razjasnila ozadje nečednih obtožb, se je voditeljica odločila, da javnosti razkrije, kakšne težave jim povzroča mati Markove nečakinje.

"V povezavi s pisanjem enega medija danes o mojem Marku. Ozadje zgodbe zelo dobro poznam. In prekleto dobro vem, da je Marko nedolžen. Ne samo zato, ker ga tako dobro poznam, da vem, da česa takega v življenju nikoli ne bi bil sposoben, ampak tudi zato, ker dobro poznam žensko, ki ga lažno obtožuje. Od tistega trenutka naprej nam, moji družini, greni življenje. Celo rojstni dan najine hčerke Inje je izkoristila za še en poskus izzivanja. V rojstnodnevno darilo naše punčke je vtaknila izzivalno sporočilo ter čakala, kako se bova na to odzvala. Kljub temu nizkotnemu dejanju sva ostala mirna, ampak sprašujem se, katera mama, in predvsem zakaj bi storila kaj takšnega? Te povsem izmišljene obtožbe pa še zdaleč niso njene prve. Pred časom je po krivem spolnega nasilja lažno obtožila svojega nekdanjega nadrejenega. Ker z izsiljevanjem ni ničesar dosegla, je s tem šla na sodišče. Kot tudi tokrat, s popolno lažjo. Tudi tam pa se je izkazalo, da je imela svoj načrt, zakaj je to storila. Če sem prav obveščena, so proti njej pričali prav vsi sodelavci. Proti njej je celo pričala njena prijateljica, ki je vedela, da gre za laž in ni želela dopustiti, da temu moškemu tako uniči življenje. Širša okolica ve, kaj je takrat storila in tudi, da je na sodišču resnica prišla na dan. Resnica bo na dan prišla tudi tokrat. Jezi in žalosti pa me, da Marku nekdo želi narediti tak madež. Predvsem pa me žalosti to, da je izkoristila sistem in tiste ženske, ki so dejansko žrtve nasilja," je odločno zaključila Žagarjeva.

prejšnji članek
Koža na obrazu se mi lušči!
Moda&Lepota
Koža na obrazu se mi lušči!
naslednji članek
Konec skrivanja: Bizovičarja ujeli brez slavne kape!
Svet slavnih
Konec skrivanja: Bizovičarja ujeli brez slavne kape!