anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

oko Petisvet.si

Stopnje v duhovnem razvoju: bližnjic ni, so pa ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

Monti Sciaga Svet24.si

FOTO: Švicarska vasica kmalu s posestvi za slab ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

Koža na obrazu se mi lušči!
| V.M.

Koža na obrazu se mi lušči!

Suha koža na obrazu, Profimedia

Se tudi vam v zimskih mesecih na obrazu pojavijo nevšečnosti s suho kožo? Za vas imamo nasvet, kako si pomagati pri luščeči se koži.

Vas pesti videz hrapave in luskaste kože na čelu in predelu med obrvmi? Po nanosu pudra so posledice suhe kože še opaznejše, obarvani koščki odmrlih celic, ki zacvetijo na povrhnjici pa ponujajo vse prej kot zdrav in privlačen videz. Za hitro pomoč in takojšen učinek si lahko pomagate z nežnim medenim pilingom.

Priprava medenega pilinga

Žlico domačega medu dobro zmešajte z žlico sladkorja, nato pa zmes nežno vtrite na očiščeno kožo. Z blazinicami nežno podrgnite po suhih predelih, da bodo drobna sladkorna zrnca odstranila odmrle celice. Meden pripravek lahko pustite na obrazu še nekaj minut, nato pa sladko snov sperite z obilico mlačne vode. Učinek bo takojšen, med namreč izjemno hitro navlaži in nahrani problematična področja. Postopek lahko ponovite večkrat na teden, pazite le, da boste pri izvajanju pilinga izjemno nežni – v nasprotnem primeru lahko s sladkornimi zrnci povrhnjico poškodujete.