Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

lunin mrk Petisvet.si

ANDREJA NOVAK: HOROSKOP OD 16. 7. DO 21.7. 2019

naslovka Svet24.si

Neurja pustošijo! Ali ste v kampu sploh ...

ingrid 1 Svet24.si

Sovrstniki so Ingrid radi poniževali

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

Bo Ilka Štuhec doživela sprejem v domovini?
| K.M.

Bo Ilka Štuhec doživela sprejem v domovini?

Izjemen podvig Ilke Štuhec je že vpisan v zgodovino., Reuters

Po osvojitvi naslova svetovne prvakinje in ponovitvi uspeha izpred dveh let, je Slovenijo zajela vročica imenovala Ilka Štuhec. Jo bo v Sloveniji pričakal

Mestna občina Maribor je sporočila, da je izjemno ponosna na uspeh slovenske smučarke Ilke Štuhec, ki je bila pred dnevi razglašena tudi za športnico Maribora leta 2018. Ob tem pa sporočajo, da bodo svoji junakinji seveda pripravili tudi zaslužen sprejem. 

"Sprejem za svetovno prvakinjo bo organiziran v mesecu marcu, ko bo Štuhčeva končala svoje športne obveznosti za to sezono. Termin sprejema bo usklajen z njeno ekipo," so sporočili iz občine Maribor. 

"Glede na predlanski sprejem po zmagi na svetovnem prvenstvu leta 2017, ki je bil na Trgu Leona Štuklja rekordno obiskan, si vsekakor prizadevamo, da ga skupaj s partnerji organiziramo tudi ob letošnji zmagi na svetovnem prvenstvu v švedskem smučarskem letovišču Åre. MO Maribor bo sprejem terminsko prilagodila Ilki Štuhec. Kot rečeno bo organiziran meseca marca, ko se Štuhčeva vrne s tekem, ki še jo za to sezono še čakajo," še dodajajo.