stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Ilka Štuhec doživela sprejem v domovini?

11. 2. 2019; 02.30
Avtor: K.M.
Ilka štuhec

Izjemen podvig Ilke Štuhec je že vpisan v zgodovino. foto: Reuters

Po osvojitvi naslova svetovne prvakinje in ponovitvi uspeha izpred dveh let, je Slovenijo zajela vročica imenovala Ilka Štuhec. Jo bo v Sloveniji pričakal

Mestna občina Maribor je sporočila, da je izjemno ponosna na uspeh slovenske smučarke Ilke Štuhec, ki je bila pred dnevi razglašena tudi za športnico Maribora leta 2018. Ob tem pa sporočajo, da bodo svoji junakinji seveda pripravili tudi zaslužen sprejem. 

"Sprejem za svetovno prvakinjo bo organiziran v mesecu marcu, ko bo Štuhčeva končala svoje športne obveznosti za to sezono. Termin sprejema bo usklajen z njeno ekipo," so sporočili iz občine Maribor. 

"Glede na predlanski sprejem po zmagi na svetovnem prvenstvu leta 2017, ki je bil na Trgu Leona Štuklja rekordno obiskan, si vsekakor prizadevamo, da ga skupaj s partnerji organiziramo tudi ob letošnji zmagi na svetovnem prvenstvu v švedskem smučarskem letovišču Åre. MO Maribor bo sprejem terminsko prilagodila Ilki Štuhec. Kot rečeno bo organiziran meseca marca, ko se Štuhčeva vrne s tekem, ki še jo za to sezono še čakajo," še dodajajo. 

prejšnji članek
Domen Kumer razočaral očeta
Svet slavnih
Domen Kumer razočaral očeta
naslednji članek
HOROSKOP: Ta znamenja bodo imela največ sreče!
Horoskop
HOROSKOP: Ta znamenja bodo imela največ sreče!