Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po igralko so morali priti reševalci

13. 2. 2019; 06.00
Avtor: M. V.
profimedia-0413357078

Rebel Wilson foto: Profimedia

Rebel Wilson se na smučanju ni hotela spustiti s hriba, zato so morali poklicati pomoč in jo odpeljati z reševalnimi sanmi.

Klepetava igralka Rebel Wilson (Prava nota) je na šovu Ellen DeGeneres brez sramu delila svojo smučarsko prigodo. Tik pred novim letom se je zabavala v mondenem zimskem letovišču Aspen, kjer se je s smučarsko inštruktorico z žičnico odpeljala na vrh hriba, potem pa se ji je proga zdela prestrma in se ni hotela spustiti navzdol. Očitno je inštruktorica nikakor ni mogla opogumiti, ker ni bilo druge, so na koncu morali poklicati smučarsko patruljo, da jo je z gorskimi reševalnimi sanmi odpeljala v dolino. »A čudoviti gospod Scott, ki me je rešil, je rekel, da se mora z mano na sankah spustiti ob prepadni steni, da bova dobila dovolj hitrosti, da prideva do dna. Na koncu je bila moja 'ležeča' vožnja še bolj strašna, kot bi bilo smučanje. Mešalo se mi je.« A na srečo se je vse srečno izteklo.

Rebel Wilson je fotografijo svojega reševanja pred dobrim mesecem objavila na Instagramu, ni pa priznala, da so jo morali reševati, ker si ni upala odsmučati v dolino.

Rebel Wilson je fotografijo svojega reševanja pred dobrim mesecem objavila na Instagramu, ni pa priznala, da so jo morali reševati, ker si ni upala odsmučati v dolino. foto: Instagram

prejšnji članek
Anamaria pokazala, kako podpira Luko
Svet slavnih
Anamaria pokazala, kako podpira Luko
naslednji članek
Kaj bo Kaley Cuoco vzela za spomin na Pokovce?
Svet slavnih
Kaj bo Kaley Cuoco vzela za spomin na Pokovce?