nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lady Gaga razdrla zaroko?

14. 2. 2019; 05.00
Avtor: V.M.
Lady Gaga

Lady Gaga foto: Reuters

Na prireditev je prišla brez zaročenca in brez zaročnega prstana.

Po odmevnem nastopu v Las Vegasu, kjer se je Lady Gaga na odru pridružil Bradley Cooper, je v javnosti završalo. Da ju povezuje tako otipljiva kemija, da je ne bi bilo moč zaigrati in da drug do drugega zagotovo gojita ljubezenska čustva, ki bodo slej ko prej privrela na plan, so bili glasni tako spletni komentarji, kot številni mediji.

Lady Gaga in Christian Carino foto: Profimedia

Zvezdnica je glasna namigovanja v minulih dneh še podkrepila, saj je na podelitev glasbenih nagrad Grammy prišla brez zaročenca Christiana Carina, prav tako pa ga ni omenila med zahvalnim govorom. Mediji so ob tem hitro opazili, da se na njenem prstu ni več svetlikal zaročni prstan, zato so že odjeknila namigovanja, da je zvezdnica razdrla zaroko.

No, slednje oboževalcev ni nič kaj potrlo, saj vse od tedaj, ko je luč sveta ugledal film Zvezda je rojena, navijajo za Cooperja, pa čeprav ima zaročenko Irino Shayk. 'Bradley, naredi zdaj korak' in 'Čas je za akcijo,' sta le dva izmed številnih komentarjev spletnih uporabnikov, ki upajo, da bosta Gaga in Bradley postala par.

prejšnji članek
Po desetih letih se je pobotal z mamo
Svet slavnih
Po desetih letih se je pobotal z mamo
naslednji članek
Kako spoznati nove prijatelje?
Zdravje
Kako spoznati nove prijatelje?