pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara Komar kot deklica vražiček z angelskim obrazom

20. 2. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
reka1

Lara Komar foto: Ksaver Šinkar

Priljubljena igralka Lara Komar je bila že kot deklica prava lepotica. Za prikupnim videzom in marljivo naravo, pa se je skrivala tudi nagajiva plat, ob kateri je tedaj, ko je pokukala na plan, svobodno razprla krila …

Če bi Laro Komar pobarali, da se potopi v spomine iz otroštva, bi se ji prav prikupno zasvetile oči. Med zaprašenimi utrinki iz časov, ko je kot majhna deklica odkrivala svet, se namreč skriva prav poseben spomin na starega očeta, ki je v njej znal prebuditi nagajivo veselje do življenja.

Kot punčka je bila sicer pridna, prijazna in marljiva, kar se je kazalo tudi v šolskih klopeh, kjer je nizala petice. In ravno zaradi slednjega, so ji marsikdaj pogledali skozi prste, ko se je njena bistra glavica odločila, da kakšno ušpiči. Pri tem jo se spodbujal njen ljubi nono, na katerega je bila zelo navezana. Prav on je v njej gojil nagajivo plat in otroško razposajenost – dal ji je denimo fračo, jo učil, kako plezati po drevesih, goljufati pri kartah, tudi za kakšno grdo besedo, ki jo je osvojila, je bil 'kriv' prav navihani nono. Vsi ti spomini na starega očeta so v očeh Lare še danes iskrivo živi, ob njem se je namreč počutila povsem svobodno in prosto.

Kako je bila v času odraščanja videti mala Lara, si lahko pogledate v utrinku, ki ga je delila s prijatelji na družabnem omrežju. Kakšna prikupna deklica je bila, kajne? Pravi sladkorček!

prejšnji članek
NAGRAJUJEMO: Uresničili bomo tvoj top izziv!
Moda&Lepota
NAGRAJUJEMO: Uresničili bomo tvoj top izziv!
naslednji članek
Uspeh kuharice Ane: Še nikoli tako vitka!
Svet slavnih
Uspeh kuharice Ane: Še nikoli tako vitka!