GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uspeh kuharice Ane: Še nikoli tako vitka!

20. 2. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
vik-st-obet-ana-10cm

Ana Žontar Kristanc foto: Pop TV

Minilo je več kot leto, odkar je sprejela odločitev, da se znebi maščobe in odvečnih kilogramov. Danes se lahko pohvali z jasno vidnim uspehom, saj ima najnižjo žensko konfekcijsko številko doslej.

Slavna kuharica Ana Žontar Kristanc ugotavlja, da je potrebno za takšen uspeh veliko borbe s samim seboj. Kljub temu, da pot do uspeha ni bila lahka, si je le redko dovolila popustiti, tudi kadar zboli, se trdno drži pravil, ki jo ohranijo na utečenih tirnicah.

"Telovadba in miselnost, da moram paziti koliko pojem, se je zdaj kar nekako vrasla v moje življenje. Seveda ne gre tako preprosto. Potrebno je veliko borbe sam s sabo in seveda pridejo tedni, ko res nisi pri volji in ti pade motivacija, toda vedno minejo," je na svojem blogu pojasnila Ana, ki je kilograme oklestila z zdravo prehrano, manjšimi obroki in aktivnim življenjskim slogom.

"Pred otroci sem vedno imela 51/52 kg, pa vedno želela biti na 50. Tako sem se lotila in svojo prehrano rezala na pol. Jedla sem isto, le pol manj in poleg treningov za mišice uvedla vsaj 3 kardio treninge na teden. Torej sem trikrat na teden tekla. In šlo je, počasi. V neke pol leta sem prišla na 50 kg in zdaj se gibam tam okrog. Moja konfekcijska je zdaj 34, kar je najnižje odkar pomnim. Vzdržujem z dvema treningoma za mišice in dvema kardio treningoma na teden."

prejšnji članek
Lara Komar kot deklica vražiček z angelskim obrazom
Svet slavnih
Lara Komar kot deklica vražiček z angelskim obrazom
naslednji članek
Kam za vikend?
Zdravje
Kam za vikend?