osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 26. maja

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

nika kljun Njena.si

Olala: Nika Kljun kot vroča divja mačka

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo
| V.M.

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo

Sanja Grohar, Instagram Sanja Grohar

Sinček je v njej prebudil občutke, za katere ni vedela, da obstajajo, nov ritem pa s seboj prinaša tudi spremembe, zaradi katerih se je življenje lepotičke povsem spremenilo.

Sinček Sanje Grohar je star že več kot mesec dni, zato se je mlada mamica odločila, da strne vtise in občutke, ki jih je okusila v zadnjih šestih tednih. V svojem simpatičnem blogu tako pojasnjuje, kaj se dogaja z malim Nicolaijem in kako je sinček spremenil njeno življenje.

''Ta ljubezen za katero niti ne veš, da obstaja preden postaneš starš. Kako hecno koliko se ljudje spremenimo, ko postanemo starši,  kajne?'' ugotavlja Sanja, ki vse spremembe sprejema z nasmehom, pa čeprav je ob malem nadebudnežu kdaj tudi utrujena in nenaspana.

"Po rojstvu se mi je najprej zdelo, da je imeti dojenčka lahko. Nicolai je samo spal in jedel prve dva tedna. Tudi Matej je bil konstantno z nama tako, da je meni vse olajšalo. Po dveh tednih pa so ga začeli matrati krči in to je samo potrdilo dejstvo, da je treba vztrajati pri podiranju kupčkov. Nicolai spi vso noč, zbudi se za hranjenje na 3-4h potem pa smukneva nazaj ajat. Zadnje čase spi manj podnevi tako, da ima tako mami manj časa zase," pravi Sanja, ki se trudi, da bi poleg materinske vloge opravila tudi čim več gospodinjskih opravil.

"Včasih mislim, da bodo moje roke postale, kot roke fitneserja saj ga med dojenjem držim v eni roki, z drugo pa kuham, dajem prati perilo ali pa delam na računalniku. Ahh toliko je za postoriti v dnevu vendar mi bolj malo uspe saj je sinček prioriteta."