pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lady Gaga se je razšla z (nezvestim) zaročencem

20. 2. 2019; 11.00
Avtor: T. J.
lady gaga

Razmerje Lady Gaga in Christiana Carina menda preprosto ni funkcioniralo. foto: Profimedia

Tik pred nedavno podelitvijo grammyjev so se začele širiti govorice, ki so zdaj dobile tudi uradno potrditev: Lady Gaga in Christian Carino sta razdrla zaroko!

Glasbenica in igralka Lady Gaga je po novem samska. Njen predstavnik je za ameriško revijo People potrdil govorice, da se je razšla s svojim zaročencem Christianom Carinom. Uradni razlog za konec ljubezenske zgodbe sicer ni znan, vir, ki je želel ostati neimenovan, pa je za omenjeno revijo razkril, da njuno razmerje preprosto ni funkcioniralo. Od razhoda, ki menda ni povezan s kakšno 'dolgo dramatično zgodbo', naj bi minilo že 'nekaj časa'. Pa je res tako? Nazadnje je spletna stran Radar Online poročala o tem, da so 50-letnega lovca na talente Christiana 8. februarja zasačili z drugo žensko. »Christian je v restavraciji Sunset Tower sedel z lepo rjavolasko,« je takrat povedal vir in dodal, da sta se celo držala za roke. Prav to je sprožilo govorice o Christianovem skoku čez plot, številni pa so se spraševali, ali je lepa neznanka že postala njegovo novo dekle. Kakor koli že, dejstvo je, da je 32-letna Lady Gaga na podelitvi grammyjev, ki se je odvila 10. februarja, na rdeči preprogi pozirala sama. Da ji Christian ni delal družbe, je bilo še toliko bolj čudno zato, ker jo je pred tem spremljal tako na podelitvi zlatih globusov kot tudi na podelitvi nagrad SAG. Dobrim opazovalcem je v oči padlo tudi to, da ekscentrična zvezdnica na podelitvi grammyjev ni nosila prstana, ne moremo pa niti mimo tega, da za valentinovo svojemu dragemu ni namenila nobenega zapisa na družbenih omrežjih. Namesto tega je na dan zaljubljencev oboževalcem razkazovala fotografije svojih novih tetovaž.      

Lady Gaga in Christian sta razmerje začela februarja 2017, zaročila pa sta se oktobra lani. Junakinji glasbene romantične drame Zvezda je rojena je v vodo padla že druga poroka. Na dan zaljubljencev leta 2015 jo je po slabih štirih letih razmerja za roko zaprosil igralec in model Taylor Kinney, s katerim pa se je sredi leta 2016 razšla. Svetlolaski na ljubezenskem področju torej ne cvetijo rožice, je pa zato zelo uspešna v poslovnem življenju. Letos je osvojila zlati globus in dva grammyja, že ta konec tedna pa bomo videli, ali se bo tem priznanjem pridružil še oskar.

prejšnji članek
Nika Zorjan se mu ne more upreti
Svet slavnih
Nika Zorjan se mu ne more upreti
naslednji članek
NAGRAJUJEMO: Uresničili bomo tvoj top izziv!
Moda&Lepota
NAGRAJUJEMO: Uresničili bomo tvoj top izziv!