pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo so negativci v novi telenoveli?

8. 3. 2019; 10.00
Avtor: K.N., Vklop
Vino el Amor 04

In prišla je ljubezen foto: POP TV

Na malih ekranih že lahko spremljate novo telenovelo In prišla je ljubezen, v njej pa sta se v glavnih vlogah preizkusila izkušeni Gabriel Soto in mlada Irina Baeva. Kdo pa se je tokrat predstavil v vlogi negativcev?

Ameriško občinstvo je telenovelo zelo dobro sprejelo. Premiero je gledalo več kot dva milijona gledalcev, s čimer je postala najbolj gledana telenovela produkcijske hiše Univision. Zelo veliko prahu je dvignila z delom, v katerem se Ramos pojavi povsem nag, kar pa je produkcija storila prav zaradi dviga gledanosti. Veliko zanimanja je seveda požela predvsem zaradi številnih spletk, prevar in ljubezenskih zapletov. Negativnih vlog je sicer veliko, mi pa vam predstavljamo tiste tri, ki so najbolj v ospredju. 

Christian de la Campa – Juan
Juan se pretvarja, da je Davidov prijatelj, a je v resnici zelo ambiciozen in ljubosumen, hkrati pa zelo zapeljiv in potrpežljiv. Davida v resnici sovraži, saj je prepričan, da ima njegova družina ravno zaradi njega nesrečo v življenju, hkrati pa je nanj ljubosumen, saj je Davidu uspelo osvojiti Liso, žensko, ki jo je nekoč ljubil. Zaradi tega si močno želi, da bi David vse izgubil. 

Ker je študiral pravo, ga David najame kot odvetnika, a se Juan poveže z Lilian in prijatelju krade denar. Ko se v njihova življenja vrne Luciana, se poveže z Gracielo, ki bi mu naj pri vsem skupaj pomagala, a se na koncu v njo zaljubi. Kljub temu nadaljuje svoje razmerje s Perlo, kuharico na posestvu, s katero pa se zgolj zabava. 

CHRISTIAN DE LA CAMPA foto: POP TV

Kimberly Dos Ramos – Graciela
Graciela je prelepa ženska, a hkrati velika hinavka in izsiljevalka. Je Lilianina hči in Lisina sestra, ki jo je sposobna hudo prizadeti in celo raniti, saj do nje že od nekdaj čuti sovraštvo in zavist. Od nekdaj pa je bila tudi zaljubljena v Davida. Po Lisini smrti se vrne na posestvo in zapelje Davida, ki se že skoraj zaljubi v njo. Je brez meja, nikogar ne spoštuje in brez težav škodi vsakomur. Se bo njeno zlo razkrilo?

KIMBERLY DOS RAMOS foto: POP TV

Azela Robinson – Lilian 
Je manipulativna, nenehno izsiljuje in je izjemno hinavska. Hkrati pa je zelo inteligenten, a zloben lik. Nekoč je bila poročena s Fernandom, ki se je zapletel z Marto, zato jo močno sovraži in je tudi dosegla, da so njenega moža Marcosa in Luciano izselili nazaj v Mehiko. Z Juanom se poveže, da bi uničila vinograde in jih na skrivaj prodala poslovnežem. Ko Luciana začne razmerje z Davidom, želi uničiti še njo, saj jo je strah, da bo zaradi nje premagal depresijo in ugotovil, da mu krade. Počasi se bo izvedelo, da je kriva za številne grozote. 

prejšnji članek
Oriana Girotto objavila prisrčen sinov videoposnetek
Svet slavnih
Oriana Girotto objavila prisrčen sinov videoposnetek
naslednji članek
Zvezdana Mlakar v moškem svetu doživljala grdobije
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar v moškem svetu doživljala grdobije
#nasazenazenska
nasazenazenska