miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

062616_188555_homeopatija_ Svet24.si

Kaznovanje zdravnikov homeopatov

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

meghan harry Svet24.si

Noseča Meghan še bolj zapravlja denar

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

nina wabra Njena.si

Nekdanja voditeljica spet v bitko z rakom

Arne nima miru: 'Cela Ljubljana skače za mano!'
| V.M.

Arne nima miru: 'Cela Ljubljana skače za mano!'

Arne ima velike načrte., POP TV

Odkar se je Arne pojavil na televiziji, težko ostane neopažen.

Ste si ga zapomnili tudi vi? Njegovo ime je Arne Gorjanec, kot eden izmed snubcev Darje Tomažin se je rahlo zmeden pojavil v oddaji Ljubezen po domače, kot bi mu ne bilo prav dobro jasno, kaj pravzaprav dela pred kamero in odločno žensko, ki išče ljubezen in par marljivih rok za garaško delo na kmetiji.

No, pa se je njegova zgodba na deželi končala, še preden bi mu Darja v roke potisnila motiko in lopato. Kraljica podeželja ga je namreč kaj hitro pregnala, saj se je na hitrem zmenku zataknilo že po nekaj besedah. Oba sta namreč nemudoma ugotovila, da sta daleč od sorodne duše, ki bi si jo želela zase.

Foto: POP TV - Neprijetno slovo

Darja je ocenila, da nima kaj početi z bolehnim intelektualcem, ki želi odkrivati svet, Arneta pa je ob Darjini avtoritativni komunikaciji še močneje zgrabilo v križu. Ko ga je pred kamero tako nonšalantno okrcala, se mu je pravzaprav oddahnilo, saj vidi svojo prihodnost daleč od garaškega dela na kmetiji.

"Hvala bogu, da nisem z njo! Ženska mi ni všeč. Je avtonomna, hoče biti gospodarica, jaz pa hočem enakopravnost razmerju. Ona pa ni taka in ne maram takšnih karakterjev, pa če je moški, ženska ali otrok," je pojasnil za POP TV in razkril, da mu v tem času še ni uspelo odpotovati na Kubo, kamor se je bil namenil še pred snemanjem oddaje.

Da načrtov ni uresničil, gre pripisati slabemu zdravstvenemu stanju: "Takšen pa ne morem iti na Kubo, da bom tam umiral, ampak gre na bolje," je pokimal in še pripomnil, kakšne spremembe se mu dogajajo od tedaj, ko se je pojavil na televiziji: "Cela Ljubljana skače za mano." No, morda pa ga bo za rokav pocukala kakšna prijetna popotniška duša, ki tako kot od sanjari o odkrivanju sveta in globokih intelektualnih pogovorih.