profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skriti namigi: Katera je Terezina hči?

28. 3. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
tereza otrok

Največja uganka serije Reka ljubezni ... foto: POP TV

Da je Terezin izgubljeni otrok živ in da gre za deklico, sedaj ni več skrivnost. Gledalci si z največjo uganko že nekaj časa belijo glavo. Glede na naslednje podatke, kaj porečete, katera izmed žensk v seriji, bi bila lahko Terezina hči?

Reka ljubezni je te dni sila razburkana. Sledijo razpleti, ki vas bodo dobesedno prikovali pred male zaslone. Sprva se bo Angelca Bredi zlagala, da je cerkveni arhiv zgorel, zaradi česar ne moreta ugotoviti, kdo je njena hčerka. Da njenega otroka ne bodo našli, pride na uho tudi Terezi, ki pa slednjega ne prenese najbolje, zaradi česar se znajde v kritičnem zdravstvenem stanju.

A medtem ko ugibamo, kdo bi lahko bil Terezin otrok, Angelca odgovor prav dobro pozna. Uganka bo razkrita v ponedeljek, v naslednjih delih pa bo Tereza končno lahko stopila v vlogo mame.

Angelca ve, kje je Terezin otrok ... foto: POP TV

Kdo je torej Terezin otrok? Večina gledalcev meni, da bi bila to lahko Irena, medtem ko so drugi prepričani, da to zaradi prevelike starostne razlike ni mogoče, saj naj bi Tereza rodila kot mladoletno dekle. Med ožji izbor možnih kandidatk sodijo tudi Vida, Breda in Sanja. Kaj pa Mojca in Sonja? Tudi njiju omenjajo nekateri. No, kaj porečete? Morda nam bo pri ugibanju v pomoč podatek, da bo v naslednjih delih Rok jezen na Angelco. Hmmm, morda zaradi katere izmed njemu bližjih žensk?

No, na odgovor bomo morali kar lepo počakati. Kdo ve, lahko da se bo odvil preobrat, ki bo pometel s prav vsemi teorijami ...

prejšnji članek
Sprejeli sta izziv: Ana in Iva sta poleteli
Zdravje
Sprejeli sta izziv: Ana in Iva sta poleteli
naslednji članek
Fanika Križaj je vzcvetela!
Svet slavnih
Fanika Križaj je vzcvetela!