stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mama Hafner je rodila oba!

2. 4. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
jaka hafner

Brata Jaka in Gašper Hafner foto: POP TV

Huh, raje nočemo vedeti, kako sta bila še namesto nas okarana junaka šova Ljubezen po domače Gašper in Jaka Hafner. Vsi namreč dobro vemo, da zna biti njuna mati kar precej huda …

Včeraj je bil 1. april in kot se za ta dan spodobi, smo si vas malo privoščili. Meghan Markle smo pospešili popadke in jo udobno namestili v porodnišnico, mami Hafner pa smo zmanjšali število rojenih otrok – odjeknila je namreč novica, da Jaka in Gašper v resici sploh nista brata.

Zdaj se ponižno oglašamo, da vam povemo, da je šlo v obeh primerih za prvoaprilski novici. Seveda s tem nismo mislili nič slabega, zato upamo, da vas z lažnimi novicami nismo preveč razburili. Nismo, kajne? Če pa ob teh vrsticah godrnjajoče prikimavate z glavo, se vam iskreno opravičujemo. A ne pozabite, kaj pravijo, smeh je pol zdravja!

Pa da ne bomo kazali s prstom le nase, naj vam razkrijemo, da je bil Gašper tako zagret za šalo, da je idejo o tematiki podal kar sam. No, iskreno, šala, ki smo jo predlagali mi, bi preveč vplivala na njegovo življenje in tako je iz rokava stresel idejo za lažno novico, v kateri javnosti obelodanimo, da z Jako sploh nista prava brata. Ga pa pihne, tale Gašper, kajne?

prejšnji članek
Tekmovalec tako plašen zaradi trpinčenja
Svet slavnih
Tekmovalec tako plašen zaradi trpinčenja
naslednji članek
Dnevni horoskop: Na poslovnem področju sledi sprememba
Horoskop
Dnevni horoskop: Na poslovnem področju sledi sprememba