Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Žalostna resnica o Jadranki: V šov je pobegnila

17. 5. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
jadranka22

Jadranka Lisjak foto: POP TV

Jadranke Lisjak življenje na kmetiji ni nikoli zanimalo. A zakaj se je potem udeležila šova Ljubezen po domače in se potegovala za srce Jožeta Rožena? Njeno iskreno priznanje vas bo presenetilo …

Jadranka Lisjak je delavna ženska, ki pa si sproščenega dopusta in oddiha, na kakršnega se mnogi podajo vsaj enkrat na leto, ne more privoščiti. Zadnjikrat je bila denimo na dopustu pred sedmimi leti, zato je povabilo v šov sprejela kot priložnost, da po dolgem času zamenja okolje. »To je bil zame po šestih, sedmih letih prvi dopust, da sem šla en teden od hiše,« je ustvarjalcem oddaje iskreno pojasnila Jadranka, ki si sicer ne predstavlja, da bi živela na kmetiji, pa tudi Jožeta ne vidi kot človeka s katerim bi lahko nadaljevala skupno pot. »Rojena sem za v kuhinjo in za šank in za med ljudi. Kmetija me ne zanima,« pove in razkrije še, da je Jože v resnici ni izločil, ker bi se tako sam odločil.

»Sama sem hotela iti. Cel dan sem ga opozarjala, ker sem vedela, da bo izločitev. In sem mu rekla: "Danes, da me izločiš, jaz grem domov. Ker če ne, boš videl, kje si." Pa mu je bilo žal, ker me je izločil, ampak me je poslušal,« je za POP TV pojasnila Jadranka.

prejšnji članek
Družina Sandre Auer se predstavi na najbolj simpatičen način
Svet slavnih
Družina Sandre Auer se predstavi na najbolj simpatičen način
naslednji članek
Dnevni horoskop: Pojavil se bo nesporazum
Horoskop
Dnevni horoskop: Pojavil se bo nesporazum