mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Družina Sandre Auer se predstavi na najbolj simpatičen način

17. 5. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
sandra auer

Družina Sandre Auer foto: Revija Zvezde

Leta minevajo, otroci rastejo, Sandra Auer pa je še vedno mladostna, razigrana in polna idej. Poglejte, na kako simpatičen način je predstavila svojo družino …

Saj še se spomnite Sandre Auer, kajne? Mariborčanka, ki je že od nekdaj prekipevala od idej, entuziazma in dobre volje, zna tudi kot mamica pošteno popestriti družinski vsakdan.

Kako zelo se zabava skupaj s partnerjem Rokom, hčerko Arabelo in sinkom Aljošo, je pokazala tekom domačega videospota, ki so ga opremili z glasbeno podlago, plesom in kreativno mimiko.

Končni izdelek je Sandra že pred časom objavila na družabnem omrežju in pojasnila, da gre za projekt, ki je njihovi družini prinesel veliko zabave, obilico smeha, čudovit spomin in jih nenazadnje še bolj povezal skozi skupinsko delo.

»Predvsem pa je bil namen, da mamica dopolni svoje znanje montaže,« je za konec pripisala Sandra, ki je imela skupaj s hčerko Arabelo najbolj vidno vlogo v plesno glasbeni zgodbi. No, tudi mali Aljoša je bil precej aktiven, le za očka Roka se je zdelo, da je bolj sramežljive narave in da se pred kamero ne počuti najbolje.

prejšnji članek
MasterChef bitko zapustil priljubljen tekmovalec
Resničnostni šovi
MasterChef bitko zapustil priljubljen tekmovalec
naslednji članek
Žalostna resnica o Jadranki: V šov je pobegnila
Resničnostni šovi
Žalostna resnica o Jadranki: V šov je pobegnila