dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 17. junija

angel-3026517_1920 (2) Petisvet.si

25. teden so Angeli poimenovali kot teden pozdrava...

toča, legen Svet24.si

VIDEO in FOTO: Najprej klestilo na severu države,...

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

srca 08 Njena.si

Vid Valič ujet med osvajanjem neznanke

Marko posavec naslovna Njena.si

EKSKLUZIVNO: 'Med šovom sem se noro zaljubil v ...

Nepričakovan udarec: Hajdi golo iskreno o raku
| V.M.

Nepričakovan udarec: Hajdi golo iskreno o raku

Hajdi Korošec- foto 1, facebook

'Jaz sem rada iskrena, zato sem razkrila neko tako stvar, ki sem jo kar nekaj časa tajila pred vami,' so besede, s katerimi je mladinska pevka in danes uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek nagovorila spletno publiko.

Hajdi Korošec Jazbinšek običajno svojo spletno publiko razveseljuje s simpatičnimi objavami, tokrat pa se je odločila, da je napočil čas za nekoliko drugačno vsebino. V Instagram zgodbi je golo iskreno spregovorila o krutem udarcu, ki je ponovno zarezal v njihovo družino. Njena draga mama se namreč ponovno bori z rakom - tokrat se sooča z rakom na dojkah.

Hajdi materi v teh trenutkih trdno stoji ob strani. Spremlja jo na preglede, jo bodri in trdno verjame, da bo tudi tokrat premagala bolezen. Nenazadnje je velika borka, še zlasti v očeh hčerke, ki jo ima za veliko vzornico.

»Včasih sem jezna nase, ker se sekiram zaradi neumnosti, čeprav najbrž se vsi, ampak mogoče bi vsakemu svetovala, naj se sprehodi po Onkološkem inštitutu, tako bo videl, da imamo čisto vse, dokler imamo zdravje,« je dejala Hajdi ob razkritju družinske bolečine, o kateri je spregovorila predvsem zaradi osveščanja, spodbujanja k preventivnim pregledom in zavedanja, kako dragoceno je v resnici zdravje.