GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šov vplival na njegovo zasebno življenje

30. 5. 2019; 07.00
Avtor: Vesna Meško
zp201_finale_hires_fotoMIroMajcen_013

Arnej Ivkovič foto: Miro Majcen/Pop TV

Nasmejani profesionalni plesalec Arnej Ivkovič se je znašel sredi plesnega vrtinca, ki ga je v zadnjih tednih popeljal vse do zvezd. Kot priznava, je letošnja sezona šova Zvezde plešejo vplivala tudi na njegovo zasebno življenje.

Za Arnejem so tedni trdega dela in čudovitih doživetij, ki mu bodo za vedno ostala v lepem spominu. Nam pa med klepetom prizna, da je bil veliko bitko z urinimi kazalci, kar so občutili zlasti vsi tisti, s katerimi je poprej preživljal veliko časa.

»Sodelovanje v šovu je zagotovo vplivalo na moje življenje. Če ne drugega, bilo je veliko odrekanj, veliko sem bil v Ljubljani, skoraj po cele dneve, tako da nisem imel niti časa, da bi se videl z družino in bližnjimi. Bo pa vse skupaj zagotovo še vplivalo na moje zasebno življenje, zlasti zaradi zmage, ki mi predstavlja novo odskočno desko,« pokima Arnej, ki se že veseli novega obdobja. Kot nam je zaupal, si bo najprej privoščil oddih, od vsakodnevne vožnje v Ljubljano je namreč malce izčrpan, potem pa ga, kot kaže, čaka novo sodelovanje s Tanjo Žagar …

»Ja, sedaj je na vrsti počitek, kmalu bom šel namreč na morje in si malo odpočil. Drugače pa s Tanjo pripravljava nekaj presenečenj, več pa vam morda pove Tanja,« je namignil Arnej in dodal, da morda s plesno prijateljico kmalu spet zaplešeta.

Tanja Žagar in Arnej Ivkovič

Tanja Žagar in Arnej Ivkovič foto: Miro Majcen/Pop TV

prejšnji članek
Aktualova Roštiljada 2019: niti vreme jih ne ustavi!
Svet slavnih
Aktualova Roštiljada 2019: niti vreme jih ne ustavi!
naslednji članek
Dnevni horoskop: Čaka vas pomemben pogovor
Horoskop
Dnevni horoskop: Čaka vas pomemben pogovor
#obraziavenija
obraziavenija