mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ima Salome novega?

30. 5. 2019; 10.00
Avtor: Vesna M
salome2

Salome foto: Nina Žnideršič

Ob včerajšnjem posnetku si je marsikdo mislil, da ima Salome novega.

Ampak veste kaj, ni dobro prehitro delati zaključkov. Saj veste, kaj pravijo, če te kaj zanima, vprašaj. In smo jo pocukali za rokav. Salome je namreč v zgodbi na družbenem omrežju objavila videoutrinek, ki prikazuje tetoviranje barvitega motiva.

Malce nam je bil znan, a ker je pod prsti tetoverja nastajalo nekaj zelo atraktivnega, smo pomislili, da si je omislila še en tattoo zapeljive morske deklice. Slednjo si je pred leti na nogo tetovirala z namenom, da ovekoveči prelomnico v svojem življenju, torej obdobje novega začetka, ko je postala ženska.

Salome foto: Osebni arhiv

V teh dneh je kot kaže napočil čas za nekaj sprememb. Salome se je namreč odločila, da motiv svetlolase morske deklice osveži in na svoji levi nogi pričara bolj opazno in energično verzijo vodne lepotice. Rekli bi, da slednje lepo sovpada tudi z njeno življenjsko potjo, saj Salome končno živi življenje, po kakršnem je toliko časa hrepenela. Danes tako njeno nogo krasi atrakrivna rdečelasa morska deklica, ki prekipeva od moči in notranje energije, da svetu pokaže, kaj vse lahko zmore, če le dobi priložnost, da ji prisluhnemo …

Osvežitev tetovaže foto: Salome Facebook

prejšnji članek
Aktualova Roštiljada 2019: niti vreme nas ne ustavi!
Svet slavnih
Aktualova Roštiljada 2019: niti vreme nas ne ustavi!
naslednji članek
Nadiya Bychkova ni več videti tako
Svet slavnih
Nadiya Bychkova ni več videti tako