uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

vege alya - MJP Svet24.si

FOTO: Znani Slovenci, ki ne jejo mesa

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

nevihta-dennis, poplave, wales Svet24.si

FOTO: Razglasili rdeči alarm, Wales in deli ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Ljubezen po domače: Jože Ržen ostal sam?
| V.M.

Ljubezen po domače: Jože Ržen ostal sam?

Jože Ržen, POP TV

Junak podeželja Jože Ržen je v bitki za srce obdržal izbranki, ki do njega nista gojili ljubezenskih čustev. V končni odločitvi je izbral Meri, v katero se je, kot pravi, najbolj zaljubil.

Jože Ržen je na posestvu gostil štiri ženske, a le ena se je vanj zagledala in mu odkrito pokazala, da bi bila pripravljena postati njegova življenjska sopotnica. A žal se za srčno Jožico Matko Jože ni odločil, saj je ocenil, da je zanj premila, poleg tega pa se vanjo ni zagledal. Mnogo bolj sta mu bili namreč všeč atraktivna Meri in preprosta Darinka, ki je bila še posebej prepričana, da se je Jože napak odločil, saj je poslal domov žensko, ki bi se z veseljem preselila k njemu in mu nudila vse kar potrebuje.

Foto: POP TV - Jože in Meri

Jože je tako izbral negotovo pot, saj se je odločil, da na romantični izlet popelje Meri. Slednja je bila sicer zadovoljna, da je prišla v finale, žal pa do junaka podeželja ne goji čustev, kakršnih bi si želel. A Jože je prisluhnil glasu svojega srca in morda je tako tudi prav, nenazadnje oddaja ni namenjena iskanju najbolj pripravne gospodinje.