natalija-verboten-jpg Odkrito.si

Natalija Verboten spregovorila o lepotni operaciji...

challe 1 Svet24.si

Challe Salle ujet z nekdanjo teniško igralko

Zapestnica ljubezni Petisvet.si

Rožnati kremen nam v življenje lahko prikliče ...

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

Tanja Žagar Svet24.si

Foto: Tanja Žagar pokazala zavidanja vredno ...

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

Ljubezen po domače: Jože Ržen ostal sam?
| V.M.

Ljubezen po domače: Jože Ržen ostal sam?

Jože Ržen, POP TV

Junak podeželja Jože Ržen je v bitki za srce obdržal izbranki, ki do njega nista gojili ljubezenskih čustev. V končni odločitvi je izbral Meri, v katero se je, kot pravi, najbolj zaljubil.

Jože Ržen je na posestvu gostil štiri ženske, a le ena se je vanj zagledala in mu odkrito pokazala, da bi bila pripravljena postati njegova življenjska sopotnica. A žal se za srčno Jožico Matko Jože ni odločil, saj je ocenil, da je zanj premila, poleg tega pa se vanjo ni zagledal. Mnogo bolj sta mu bili namreč všeč atraktivna Meri in preprosta Darinka, ki je bila še posebej prepričana, da se je Jože napak odločil, saj je poslal domov žensko, ki bi se z veseljem preselila k njemu in mu nudila vse kar potrebuje.

Foto: POP TV - Jože in Meri

Jože je tako izbral negotovo pot, saj se je odločil, da na romantični izlet popelje Meri. Slednja je bila sicer zadovoljna, da je prišla v finale, žal pa do junaka podeželja ne goji čustev, kakršnih bi si želel. A Jože je prisluhnil glasu svojega srca in morda je tako tudi prav, nenazadnje oddaja ni namenjena iskanju najbolj pripravne gospodinje.