mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Deželak ostal brez besed!

10. 6. 2019; 03.35
Avtor: Promocijsko sporočilo
Miha Deželak

Miha Deželak foto: Revija Zvezde

Voditelj na Radiu 1 Miha Deželak se je v soboto zjutraj iz Slovenj Gradca podal na veliko dobrodelno dogodivščino v sklopu akcije Deželak junak.

Na štart sta ga prišla podpreti tudi voditelja Denis Avdić in Anja Ramšak, ki sta se za del poti usedla na kvadrocikel in mu pomagala premagovati kilometre. Poleg njiju pa je simpatičnega radijca prišlo pozdraviti kar nekaj znanih obrazov, pevca Fredi Miler in Damjan Murko ter boksar Dejan Zavec.

Deželak junak foto: Radio 1

Drugi dan etape pa ga je čakal visoki državni obisk. Deželaka je v Slovensko Bistrico prišel pozdravit predsednik države Borut Pahor. »Kot veste so oči slovenske javnosti uprte v maraton Franjo, toda Slovenijo je obšla informacija, da je Deželak na poti, zato so vse oči usmerjene v Slovensko Bistrico. Slišali smo, da se je Deželak znašel v težavah, takoj smo se usedli v avto in prišli na pomoč. Zato bomo sedaj nekaj kilometrov vozili zraven,« je navdušeno povedal predsednik.

»Zelo sem presenečen, saj takega obiska nisem pričakoval. Počaščen sem, da ste si na tako lepo nedeljo vzeli čas in prišli sem. Super, da mi boste pomagali,« je bil navdušen Miha in s predsednikom izmenjal nekaj besed še na kvadrociklu.

Miha Deželak, Anže Kopitar foto: Darja Štravs Tisu

Miha Deželak, Primož Roglič foto: Darja Štravs Tisu

Danes nadaljuje s tretjo etapo, na vrsti je Gorenjska. Jutro se je začelo na Jesenicah, kjer je trening za ogrevanje vodil raper Denis Porčič Chorchyp. Z Deželakom sta si izmenjala tudi nekaj udarcev, seveda so bile to le poteze iz borilnih veščin. Na Bledu ga je čakalo veliko presenečenje, prišel ga je podpreti tudi hokejski zvezdnik Anže Kopitar, ki se je Deželaku pridružil na kvadrociklu. To pa ni bil edini športni obisk, v Cerkljah ga je pozdravil kolesarski šampion Primož Roglič. Neskončno presenečeni Deželak ni mogel skrivati navdušenja in je ostal skoraj brez besed. »Ko sem na sobnem kolesu treniral za to akcijo, sem imel vsak dan na televiziji dirko po Italiji in te podpiral,« je dejal Miha. »Čutil sem vso to podporo. Zdaj sem se tudi malce spočil in nisem več tako utrujen,« pa mu je odvrnil nasmejani Roglič.

Videoposnetek dogajanja si lahko ogledate tukaj: VIDEO

Pomagate lahko preko smsa s ključno besedo POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919, ter prispevajte 1 ali 5 eurov. Če želite donirati več pišite na fundacija@radio1.si.

prejšnji članek
Luka Šulić objavil prelepe družinske fotografije
Svet slavnih
Luka Šulić objavil prelepe družinske fotografije
naslednji članek
"Izgubil se je občutek skupnosti in to je velik problem"
Svet slavnih
"Izgubil se je občutek skupnosti in to je velik problem"